Lapsellista ry:n diplomi WS Finance Oy:lle

BusinessCredit yritysrahoituksen tarjoajalla, WS Finance Oy:llä oli ilo osallistua Lapsellista ry:n puuhakampanjaan ja ilahduttaa puuhatuotelahjoituksin lapsipotilaita sairaaloiden lastenosastoilla ja lapsia lastensuojelun kohteissa Suomessa. Lahjoitetut tuotteet on toimitettu Päijät-Hämeen keskussairaalassa oleville lapsille.

Lapsellista ry on vuodesta 2010 asti toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tuki kohdistuu valtakunnallisesti suoraan lapsille sairaaloiden lastenosastoilla ja lastensuojelun kohteissa. Lapsellista ry toimittaa yhteistyössä yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa puuhapaketteja lapsille ikiomiksi. Kaikki tuki menee konkreettisina tuotteina lapsille jaettaviksi. Tuotelahjoitukset tapahtuvat neljä kertaa vuodessa.

31.1.2024
Yrityslainan monet mahdollisuudet

Yrityslainasta apua moniin tilanteisiin

Nopeasti verkossa haettava yrityslaina tarjoaa tehokasta täsmäapua suomalaisyritysten moninaisiin tarpeisiin. Tutustu blogissamme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin 2020-luvulla, kun perinteisten pankkilainojen saaminen tuntuu haastavalta.
15.5.2024

Kesäsesonki tulee, oletko valmis?

Kesä lähestyy ja se merkitsee monille yrityksille kiireistä aikaa. Asiakkaat ovat aktiivisempia ja hankkivat tuotteita sekä palveluita kesäaktiviteetteihin ja lomakauden tarpeisiin. Yrittäjän on tärkeää valmistautua vastaamaan tähän lisääntyvään kysyntään ja hyödyntää kesän tarjoamat markkinointimahdollisuudet. Nappaa blogistamme vinkit kesäsesonkiin valmistautumiseen.
30.4.2024