03 3399 3601
 
Kirjaudu sisään

Suomalaista lainaa yrityksille
1000-100 000 euroa

Yrityslainalaskuri

1 000 €
100 000 €
3 kk
12 kk
Luoton määrä:
Toimituspalkkio:
Yhteensä:
Kuukausierä:
Vain toimituspalkkio, ei muita kuluja tai korkoja. Esimerkki lainan takaisinmaksusta. Tee lainahakemus, niin kerromme kuinka paljon lainasi tulisi maksamaan

Miksi BusinessCredit yrityslaina?

Nopea käsittely
Täysin suomalainen luotettava rahoituspalvelu
Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu
Joustava maksuaika
Kumpi voittaa?
Katso video!
Ideasta todeksi!

Näin haet yrityslainaa

  1. 1. Täytä yrityslainahakemus netissä
  2. 2. Saat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana
  3. 3. Saat rahat yrityksesi tilille saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä

Luotettavaa lainaa jo 12 vuotta

J.W.-Yhtiöt Oy on jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalais­omisteinen rahoitus­yritys. Olemme palvelleet satojatuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan. Autamme asiakkaitamme 365 päivänä vuodessa, nopeasti ja ystävällisesti. Yrityksellämme on paras AAA-luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti.
Lue lisää

Yrityslaina

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit ovat kiristäneet lainanmyöntöpolitiikkaansa etenkin yrityslainapuolella. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut, Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa lainaa, jossa yritykseltä ei vaadita raha- tai esinevakuutta lainalle.

BusinessCreditin tarjoaman yrityslainan hakeminen on helppoa – yrityslainaa haetaan täysin sähköisesti ja se vie vain muutaman minuutin. Ylimääräistä paperityötä ei tarvita. Lisäksi lainan kulut voidaan vähentää kirjanpidossa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslainamme voi olla suuruudeltaan 1 000 – 100 000 euroa, joten se sopii eri kokoisille yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti. Lainalla on 3-12 kuukauden maksuaika ilman reaalivakuuksia.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö 20 000 euron lainaan asti, jonka jälkeen lainan takaajia tarvitaan kaksi. Lainaa hakiessasi voit helposti valita lainattavan summan ja lainan takaisinmaksuajan. Lainalaskurimme avulla voit helposti vertailla eri lainamääriä, kuukausieriä ja toimituspalkkioita haluamallesi summalle.

Palvelumme on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainaa esimerkiksi yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen. Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset koosta ja alasta riippumatta; osa tarvitsee lainaa uusiin laitteisiin, toiset liiketoiminnan kasvattamiseen ja jollekin yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave, joka tarvitsee toteutuakseen rahoitusta.

Yrityslainamme hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä; kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut.

Tarjoamamme laina on täysin kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. Rahoitushakemustamme varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, mikä helpottaa prosessia huomattavasti. Koska haluamme auttaa monenlaisia yrityksiä eri tilanteissa, on kelpoisuusvaatimuksia vain muutama.

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Yrityksen on sen lisäksi täytettävä nämä muutamat kriteerit, jotta voimme myöntää lainan:

  • Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
  • Takaajalla ei ole maksuhäiriöitä
  • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
  • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys

Yrityslainaa nopeasti netistä

Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa ja laina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä. Muistathan täyttää hakemuksen tarkasti, sillä emme voi hyväksyä lainaa, mikäli hakemuksen tiedot ovat virheellisiä. Suosittelemme myös pitämään lainan takaajat ajan tasalla lähettäessäsi hakemusta, jotta he voivat saman tien allekirjoittaa lainan sähköisesti, etkä joudu odottelemaan turhaan.

Lue yksityiskohtaisempi kuvaus lainanhakuprosessista kokonaisuudessaan Hae lainaa -sivulta.

Suomalainen yrityslaina

BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa J.W.-Yhtiöt Oy, joka on vuodesta 2006 toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa suomalaisten yritysten menestystarinaa auttamalla yritysrahoituksen turvaamisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Blogi

Onko liikeideani toimiva?

Monella meistä on käynyt mielessä jonkin yrityksen perustaminen. Idea on saattanut syntyä pitkällisen pohdinnan tuloksena tai yhtäkkisenä älynväläyksenä. Oli idea syntynyt miten tahansa, tärkeintä on kuitenkin pohtia, onko liikeideasi pitkällä tähtäimellä kannattava ja saako sen pohjalta luotua kannattavaa liiketoimintaa.
10.10.2018

Yrityksen perustaminen

Oman yrityksen perustaminen on yhä useammalla mielessä, mutta joskus on vaikea tietää, mistä lähteä liikkeelle. Onneksi oman unelman vieminen eteenpäin ei vaadi rakettitedettä, vaan ainoastaan hiukan asioiden selvittelyä.
4.10.2018
Korkein AAA-luottoluokitus 2017 Suomen Vahvimmat Platina 2017 Kauppalehden Menestyjät 2017