BusinessCredit & Lahti Basketball

Yhteistyö yritysten ja urheiluseurojen välillä on merkittävä tekijä paitsi paikallisyhteisön tukemisessa myös urheilun kehityksessä. Siksi BusinessCredit halusi tukea tänäkin kautena 2023-2024 Lahti Basketball -koripallojoukkuetta.

Lahti Basketball eli LaBa on vuonna 2015 perustettu lahtelainen koripalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Korisliigassa. Lahti Basketballin kotiottelut pelataan Lahden urheilukeskuksen sydämessä, Lahti Energia -areenalla. BusinessCredit toimi tällä kaudella runkosarjan viimeisen kotipelin otteluisäntänä 24.1.2024.

BusinessCreditin viidettä peräkkäistä vuotta jatkunut tuki Lahti Basketballille osoittaa sitoutumista paikallisyhteisöön ja halua tarjota kotijoukkueellemme mahdollisuuden jatkaa kasvuaan. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaisen koripallon kehittämistä.

Lahti Energia -areenalla pelattavat kotiottelut huokuvat positiivista ilmapiiriä tarjoten liigatason koripalloa lahtelaisille. LaBan ottelut kokoavat yhteen paikallisia kannattajia vauvasta vaariin ja saavat aikaan ainutlaatuisen, mukaansa tempaavan tunnelman, joka on omiaan houkuttelemaan muun muassa nuoria urheilun pariin. Yritysten ja urheiluseurojen välinen yhteistyö onkin loistava esimerkki siitä, miten yritykset voivat edistää paikallista urheilua ja yhteisöllisyyttä.

12.2.2024

Kasvurahoitus tukemassa yrityksen kasvua ja markkinointia

Kasvurahoituksella on usein hyvin merkittävä rooli yrityksen markkinoinnissa sekä yrityksen brändin rakentamisessa. Tarkista blogistamme, mitkä ovat tämän hetken suurimmat kasvutrendit ja lue, kuinka kasvurahoitus ja markkinointi voivat yhdessä muodostaa voimakkaan tandemin yrityksesi kasvulle.
16.4.2024

Yrityksen autorahoitus

Tässä blogitekstissä pureudumme yrityksen autorahoituksen maailmaan ja tutustumme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin. Autorahoitus on keskeinen osa yrityksen kasvua ja kehitystä, ja vakuudeton yrityslaina voikin tarjota nopean ja joustavan ratkaisun tällaisiin rahoitustarpeisiin.
4.4.2024