BusinessCredit & Lahti Basketball

Yhteistyö yritysten ja urheiluseurojen välillä on merkittävä tekijä paitsi paikallisyhteisön tukemisessa myös urheilun kehityksessä. Siksi BusinessCredit halusi tukeatänäkin kautena 2023-2024 Lahti Basketball -koripallojoukkuetta.

Lahti Basketball eli LaBa on vuonna 2015 perustettu lahtelainen koripalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Korisliigassa. Lahti Basketballin kotiottelut pelataan Lahden urheilukeskuksen sydämessä, Lahti Energia -areenalla. BusinessCredit toimi tällä kaudella runkosarjan viimeisen kotipelin otteluisäntänä 24.1.2024.

BusinessCreditin viidettä peräkkäistä vuotta jatkunut tuki Lahti Basketballille osoittaa sitoutumista paikallisyhteisöön ja halua tarjota kotijoukkueellemme mahdollisuuden jatkaa kasvuaan. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaisen koripallon kehittämistä.

Lahti Energia -areenalla pelattavat kotiottelut huokuvat positiivista ilmapiiriä tarjoten liigatason koripalloa lahtelaisille. LaBan ottelut kokoavat yhteen paikallisia kannattajia vauvasta vaariin ja saavat aikaan ainutlaatuisen, mukaansa tempaavan tunnelman, joka on omiaan houkuttelemaan muun muassa nuoria urheilun pariin. Yritysten ja urheiluseurojen välinen yhteistyö onkin loistava esimerkki siitä, miten yritykset voivat edistää paikallista urheilua ja yhteisöllisyyttä.

12.2.2024

Miksi palkata kesätyöntekijä?

Kesä on monille yrityksille kiireisintä aikaa vuodesta ja siksi kesätyöntekijän palkkaaminen voikin olla harkinnan arvoinen vaihtoehto. Blogissamme tarkastelemme muun muassa, miksi kesätyöntekijän rekrytointi voi olla hyödyllistä ja mitä yrityksen tulee huomioida tässä prosessissa.
20.2.2024

Kuinka selvitä pitkistä maksuehdoista?

Nykypäivänä yleistyneet pitkät maksuehdot saattavat aiheuttaa yrittäjälle harmaita hiuksia ja horjuttaa yrityksen kassavirtaa. Lue blogistamme, miten yrityksesi voi hallita pitkiä maksuehtoja menestyksekkäästi ja nappaa vinkkimme toimenpiteistä, jotka auttavat yritystäsi turvaamaan maksujen saamisen ja vähentämään riskejä pitkien maksuaikojen aikana.
8.2.2024

Konerahoitus - Tehokas tapa päivittää liiketoimintasi laitekanta

Yrityksen kaluston ja laitteiden päivittäminen voi olla ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan kasvulle ja kilpailukyvylle. Blogitekstissämme käsittelemme konerahoituksen perusteita ja esittelemme erilaisia vaihtoehtoja sekä käytännön vinkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten konerahoitus voi tukea yrityksesi kehitystä.
23.1.2024