Yritys­limiitti on vaivaton
rahoitus­ratkaisu

Valitse yrityksellesi sopiva limiitti

  • Rahoitus saatavilla helposti aina kun tarvitset
  • Maksat vain käytetystä luotosta
  • Voit nostaa lainaa kerralla tai osissa

Tarvitsetko väliaikaista rahoitusta yritykselle?

BusinessCredit yrityslaina on yrityksille suunniteltu reaalivakuudeton rahoitus. Yrityslainaa voi hakea helpolla verkkohakemuksella ja luottopäätökset tehdään aina nopeasti.
Tutustu yrityslainaan

Mutkaton rahoitus yrityksen arjen tarpeisiin

Tarvitsetko liiketoiminnan pyörittämiseen rahoitusta? Yrityksen liiketoimintaan tarvitaan välillä lisärahoitusta. Kuluja ei aina pysty ennakoimaan, joten yrittäjän on hyvä miettiä valmiiksi jo etukäteen, miten yllättävät rahantarpeet saadaan ratkaistua. Ratkaisu voi olla yrityksille suunnitellussa joustavassa limiittilainassa. Limiittilaina eli yrityslimiitti on yrityksen investointeihin ja arjen tarpeisiin suunniteltu jatkuva joustoluotto. Yritys voi lainata rahaa käyttöön vaivattomasti juuri silloin kun sitä tarvitsee.

Yrityslimiitti sopii niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille rahoitusmuodoksi. Limiitin avannut yritys saa käyttöönsä luottotilin, josta voi tehdä sovitun limiitin ylärajan puitteissa nostoja. Myönnettyä yrityslimiittiä voi hyödyntää kaikkiin yrityksen rahoitustarpeisiin ja nostojen tekeminen ei vaadi erillistä yhteydenottoa rahoittajaan.

Käyttöpääomaa joustavasti

Yrityksen arjessa tulee tilanteita, jolloin käyttöpääomaa tarvitaan lisää nopeallakin aikataululla. Esimerkiksi laitteisiin tai välineisiin tarvittavat investoinnit tai tilausten maksaminen voivat vaatia ulkopuolista rahoitusta. Yrityslimiitti on joustava rahoitusmuoto yrityksen käyttöpääoman tarpeisiin.

Limiittilainasopimuksessa määritellään yritykselle sopiva limiitti ja tämän jälkeen nostoja voi tehdä limiitin puitteissa. Limiittilainaa voi nostaa joustavasti käyttöön kerralla tai pienemmissä osissa tarpeen mukaan. Jatkuvaa limiittiluottoa yrityksen on helppo hyödyntää myös yllättävissä rahoitustarpeissa.

Yritysrahoitus toistuvaan tarpeeseen

Yrityslimiitti on hyvä vaihtoehto kerralla nostettavalle yrityslainalle erityisesti, jos rahoitustarve on toistuvaa. Toistuvan rahoitustarpeen voivat yrityselämässä aiheuttaa esimerkiksi erilaiset asiakasprojektit, joiden kustannukset konkretisoituvat jo ennen, kun rahat saadaan asiakkaalta. Rahoitusta voidaan tarvita toistuvasti myös esimerkiksi varaston täydennykseen, raaka-aineisiin tai moniin erilaisiin juokseviin menoihin ja pienempiin investointeihin.

Tällaisissa tapauksissa yrityslimiitti eli jatkuva joustoluotto on helposti ja nopeasti käytettävissä silloin kun sitä tarvitaan. Yrityslimiitin takaisinmaksetut pääomat vapautuvat takaisin yrityksen uudelleen käytettäväksi. Yritys voi käyttää myönnettyä limiittiä yhä uudelleen ilman lainahakemuksia tai neuvotteluita rahoittajan kanssa. Tämän vuoksi toistuvissa rahoitustarpeissa limiittilaina on joustava ja vaivaton rahoitusmuoto.

Näin saat yrityslimiitin käyttöösi

Yrityslimiitti on jatkuva luottolimiitti, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi helposti tarpeen mukaan.

Täytä helppo hakemus

Verkkohakemuksen täyttämiseen menee noin 5 minuuttia.

Hyväksy luottotarjouksemme

Teemme luottopäätökset nopeasti ja saat luottotarjouksen välittömästi. Luottotarjous hyväksytään sähköisellä allekirjoituksella.

Ensinosto maksetaan tilillesi

Yrityslimiitti on käytössäsi heti, kun luottosopimus on tehty. Voit nostaa yrityslimiitiltä rahaa käyttöösi kerralla tai osissa.

Maksat vain käytetystä luotosta

Yrityslimiitillä ei ole perustamiskulua tai kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja. Yrityslimiitistä veloitetaan nostokohtainen provisio sekä luottokorkoa käytössä olevan limiitin mukaan.

Yrityslimiitin takaisinmaksu

Yrityslimiitin kuukausittainen minimilyhennys on 7 % avoimesta luottopääomasta (tai vähintään 200 euroa) ja avoin nostoprovisio sekä korko. Yrityslimiittiä voi lyhentää myös enemmän tai maksaa kerralla kokonaan pois. Takaisinmaksettu pääoma vapautuu uudelleen yrityksesi käyttöön.

Lisänostot limiittitililtä

Kun sinulla on yrityslimiittisopimus, voit tehdä lisänostoja 24/7 ilman erillistä yhteydenottoa asiakaspalveluun. Siirrämme rahat yrityksesi tilille asiakaspalvelumme aukioloaikoina (Ma-Pe 8:30-16)

Kirjaudu omilla verkkopankkitunnuksilla
Online-palveluun

Valitse ”avoimet lainat”
listalta ”Limiitti”

Klikkaa ”Tee lisänosto” -painiketta ja valitse haluamasi summa

Miksi Businesscredit yrityslimiitti?

Rahoitus saatavilla helposti aina kun sitä tarvitset
Maksat vain käytetystä luotosta
Voit nostaa rahoitusta kerralla tai osissa
Monipuolinen rahoitus yrityksesi tarpeisiin
Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu

Kausivaihteluihin sopiva rahoitus

Monilla yrityksillä sesongeilla ja kausivaihteluilla on suuri vaikutus liiketoimintaan. Jos yrityksen liiketoiminta perustuu eri sesonkeihin, voi yrityslimiittiä hyödyntää puskurina sesonkien välillä. Vaihteluita voi tasata myös kerralla nostettavalla yrityslainalla, mutta jos vaihteluita on useampia vuoden aikana, voi limiittilaina olla oikea ratkaisu.

Limiittilaina onkin hyvä keino varautua jo ennakkoon mahdollisiin vaihteluihin, sillä yrityslimiitistä ei aiheudu kustannuksia ennen, kun limiitiltä nostetaan rahaa yrityksen käyttöön. Yrityslimiitti voi siis toimia turvana yrityksen taloudelle.

Lainaa nopeasti yritykselle

Yrityslimiitti on rahoitusmuotona parhaimmillaan yllättävissä rahoitustarpeissa. Kun yrityksellä on käytössään limiittilaina, on rahoitusta aina saatavilla myönnetyn limiitin puitteissa. Limiitin yläraja määritellään yhdessä rahoittajan kanssa yrityksen tilanteeseen sopivaksi. Nostoja voi tehdä ilman hakemuksia ja yhteydenottoa rahoittajaan, jolloin rahat saa yrityksen käyttöön todella nopeasti.

Yrityslimiitin ja yrityslainan olennaiset erot

Rahoituksen käyttökohde sekä tarpeen toistuvuus vaikuttaa siihen, kumpi rahoitusmuoto on yrityksen tilanteeseen sopiva. Tarvittaessa voi hyödyntää yrityslainaa ja yrityslimiittiä toisiaan täydentävinä rahoituksina.

Limiittilainaa voi nostaa useita kertoja

Yrityslaina maksetaan yrityksen tilille kerralla.

Limiitissä on avoimeen saldoon perustuva minimilyhennys. Limiitin voi maksaa myös isommissa erissä tai kerralla takaisin.

Yrityslaina maksetaan takaisin etukäteen sovituissa kiinteissä kuukausierissä.

Limiitin takaisinmaksettu pääoma vapautuu uudelleen nostettavaksi.

Yrityslainaan on mahdollista tehdä lainankorotuksia eli lainasumman alkuperäistä määrää voidaan korottaa.

Tänä päivänä myös yrityslainan voi saada yritykselle nopeasti, esimerkiksi BusinessCredit yrityslainan hakeminen on helppoa ja sen saa yrityksen tilille saman päivän aikana. Reaalivakuudeton BusinessCredit on kotimaisen rahoitusyhtiön WS Finance Oyn tarjoama yrityslaina.

Tätä asiakkaamme meistä sanovat