Laskurahoitus

Laskurahoitus parantaa maksuvalmiutta nopeasti ja vapauttaa myyntisaamisista yrityksellesi käyttöpääomaa madalletulla riskillä. Teemme rahoituspäätökset nopeasti ja voit saada rahat yrityksesi käyttöön jopa samana päivänä.

Laskurahoitus vapauttaa pääomaa nopeasti

Laskurahoitus vapauttaa myyntisaataviin sidottua pääomaa yrityksesi muihin resursseihin. Se soveltuu kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta ja joilla on laskutusta. Laskurahoituksella voit muuttaa madalletulla riskillä laskuja rahaksi: rahoitus perustuu myyntiin, jonka olet jo tehnyt. Laskurahoituksessa ei tarvitse odotella laskun eräpäivää, vaan saat rahat tilille heti.

Laskurahoitus on joustava rahoitusmuoto eikä vaadi sitoutumista, laskuja voi rahoittaa yhden tai useampia tarpeen mukaan. Laskurahoituksella voi helpottaa hetkellistä kassavajetta tai tehostaa yrityksen maksuvalmiutta ja talouden ennustettavuutta. Näin voit myös tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja tehostamalla myyntisaatavien kiertoa. Laskurahoitus on erityisesti B2B-myyntiä harjoittaville yrityksille sopiva rahoitusmuoto.

Näin rahoitat laskuja

Älä odottele saatavien eräpäivää, vaan rahoita laskusi heti. Laskujen rahoitus onnistuu helposti verkossa ja tietojen lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Voit muuttaa laskut rahaksi jopa saman päivän aikana.

Laskurahoituksen hinta

Rahoituksen hinta muodostuu tapauskohtaisesti räätälöitävästä korosta sekä kiinteästä palvelumaksusta. Rahoitamme 70% myyntisaatavan pääomasta heti, loput 30% toimivat lainan vakuutena. Rahoitamme vain erääntymättömät laskut.

Toimitamme rahoituksesta aina yksilöllisen tarjouksen, joka ei sido mihinkään. Voit aina rauhassa tutustua tarjoukseen ja tehdä päätöksen sen jälkeen.

Laskurahoitus vai factoring?

Suurin ero laskurahoituksen ja factoringpalvelun välillä on se, että factoringissa yritys saa jatkuvaa luottoa myyntisaataviaan vastaan, kun taas laskurahoituksessa kyse on kertaluontoisesta rahoituksesta. Yksittäisen tai useamman laskun rahoittaminen kerralla kannattaa, kun tarkoituksena on tasata hetkellistä kassavajetta tai vapauttaa laskuihin sidottu pääoma muihin resursseihin nopeasti.

Mikäli yrityksen tavoitteena on esimerkiksi pitkäjänteisempi kassavirran tasaaminen tai yrityksen kasvun rahoittaminen, suosittelemme tutustumaan factoring rahoitukseen. Factoring on rahoituksen lisäksi oiva keino ulkoistaa yrityksen laskutus ja myyntireskontra. Rahoitusyhtiö vastaa myyntisaatavien koko elinkaaresta, jolloin voit ohjata resurssit yrityksen ydinliiketoimintaan.

Laskurahoitus

  • Hetkellisten kausivaihtelujen ja kassavajeen tasaamiseen
  • Valitse laskut, jotka haluat rahoittaa
  • Laskut on helppo rahoittaa verkossa
  • Laskut rahaksi jopa samana päivänä

Factoring rahoitus

  • Pitkäjänteiseen kassavirran tehostamiseen tai yrityksen kasvun rahoittamiseen
  • Vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan
  • Laskutus- ja perintäpalvelut yhdessä
  • Yhtenäinen palvelukokemus ja riittävät maksuajat asiakkaille

Laskujen rahoittaminen vai yrityslaina

Laskurahoitus on hyvä rahoitusmuoto kassavajeen tasaamiseen, kassavirran tehostamiseen ja pääoman vapauttamiseen yritykselle tarpeellisiin resursseihin. Esimerkiksi yksittäisiin suurempiin investointeihin, kuten konehankintoihin, yrityslaina on parempi rahoitusvaihtoehto. Yrityslainaa ilman vakuuksia on helppo hakea verkossa. Laina on koroton ja kiinteällä kuukausierällä, ainut lainakulu on toimituspalkkio.

Blogi

Näin factoring rahoitus toimii

Usein kysyttyä factoring rahoituksesta

Factoring on yritysrahoituksen tuntemattomampi osa-alue, joka herättää paljon kysymyksiä, ellei siihen ole perehtynyt. Tässä artikkelissa avaamme yleisimpiä kysymyksiä factoringista.
29.1.2021
Maksuehto voi vaikuttaa yrityksen toimintaan monin tavoin

Maksuehdon valinta

Maksuehdon valinnalla on merkitystä yrityksen talouteen ja liian pitkät maksuehdot saattavat ajaa pienen yrityksen talouden ahtaalle. Liian pitkä maksuaika voi heilauttaa yrityksen taloutta, mutta liian lyhyt voi vaikuttaa negatiivisesti asiakassuhteisiin. Punnitse mikä maksuehto sopii parhaiten omalle liiketoiminnallesi.
1.6.2020
Yrityslaina ei ole ainoa rahoituskeino yritykselle

Laskujen myynti, factoring vai yrityslaina?

Yrityslainan ohella on tarjolla muitakin toimivia yritysrahoitusmuotoja, esimerkiksi laskujen myynti ja factoring. Yrityksellesi sopivin muoto riippuu rahoitustarpeen lisäksi monesti siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkään rahoitusta tarvitset. Rahoitusmuodot voivat erota myös siinä, kuinka paljon haluat ottaa riskiä.
8.10.2019