LASKURAHOITUS

Laskujen rahoitus parantaa maksuvalmiutta nopeasti ja vapauttaa myyntisaamisista yrityksellesi käyttöpääomaa madalletulla riskillä. Teemme rahoituspäätökset nopeasti ja voit saada rahat yrityksesi käyttöön jopa samana päivänä.

Laskurahoitus vapauttaa pääomaa nopeasti

Laskujen rahoitus vapauttaa myyntisaataviin sidottua pääomaa yrityksesi muihin resursseihin. Laskurahoituksella voit muuttaa madalletulla riskillä laskuja rahaksi: rahoitus perustuu myyntiin, jonka olet jo tehnyt. Laskurahoituksessa ei tarvitse odotella laskun eräpäivää, vaan saat rahat tilille heti.

Laskurahoitus on joustava rahoitusmuoto eikä vaadi sitoutumista, laskuja voi rahoittaa yhden tai useampia tarpeen mukaan. Laskurahoituksella voi helpottaa hetkellistä kassavajetta tai tehostaa yrityksen maksuvalmiutta ja talouden ennustettavuutta. Näin voit myös tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja tehostamalla myyntisaatavien kiertoa. Laskurahoitus on erityisesti B2B-myyntiä harjoittaville yrityksille sopiva rahoitusmuoto.

Laskurahoituksen hinta

Rahoituksen hinta muodostuu tapauskohtaisesti räätälöitävästä korosta sekä kiinteästä palvelumaksusta. Rahoitamme 70% myyntisaatavan pääomasta heti, loput 30% toimivat lainan vakuutena. Rahoitamme vain erääntymättömät laskut.

Toimitamme rahoituksesta aina yksilöllisen tarjouksen, joka ei sido mihinkään. Voit aina rauhassa tutustua tarjoukseen ja tehdä päätöksen sen jälkeen.

Näin muutat laskut rahaksi

Älä odottele saatavien eräpäivää, vaan rahoita laskusi heti. Laskujen rahoitus onnistuu helposti verkossa ja tietojen lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Voit muuttaa laskut rahaksi jopa saman päivän aikana.

Laskurahoitus on nopeaa ja laskut on helppo muuttaa rahaksi netissä.
 • Täytä yrityksesi tiedot
 • Lataa laskusi ja lähetä ne
 • Saat henkilökohtaisen tarjouksen myyntisaatavien rahoituksesta
Rahoita laskuja

Yksittäisen laskun rahoittaminen vai factoring rahoitus?

Yksittäisen tai useamman laskun rahoittaminen kerralla kannattaa, kun tarkoituksena on tasata hetkellistä kassavajetta tai vapauttaa laskuihin sidottu pääoma muihin resursseihin nopeasti. Mikäli yrityksen tavoitteena on esimerkiksi pitkäjänteisempi kassavirran tasaaminen tai yrityksen kasvun rahoittaminen, suosittelemme tutustumaan factoring rahoitukseen. Factoring on rahoituksen lisäksi oiva keino ulkoistaa yrityksen laskutus ja myyntireskontra, jolloin resurssit voidaan ohjata ydinliiketoimintaan.

Laskurahoitus
 • Hetkellisten kausivaihtelujen ja kassavajeen tasaamiseen
 • Valitse laskut, jotka haluat rahoittaa
 • Laskut on helppo rahoittaa verkossa
 • Laskut rahaksi jopa samana päivänä
Factoring rahoitus
 • Pitkäjänteiseen kassavirran tehostamiseen tai yrityksen kasvun rahoittamiseen
 • Vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan
 • Laskutus- ja perintäpalvelut yhdessä
 • Yhtenäinen palvelukokemus ja riittävät maksuajat asiakkaille
Laskujen rahoitus ja yrityslaina ovat tehokkaita rahoitusmuotoja yritykselle

Yrityksen laskujen rahoittaminen vai yrityslaina

Laskujen rahoittaminen on hyvä rahoitusmuoto kassavajeen tasaamiseen, kassavirran tehostamiseen ja pääoman vapauttamiseen yritykselle tarpeellisiin resursseihin. Esimerkiksi yksittäisiin suurempiin investointeihin, kuten konehankintoihin, yrityslaina on parempi rahoitusvaihtoehto. Yrityslainaa ilman vakuuksia on helppo hakea verkossa. Laina on koroton ja kiinteällä kuukausierällä, ainut lainakulu on toimituspalkkio.

Laskujen rahoitus ja yrityslaina ovat tehokkaita rahoitusmuotoja yritykselle