LASKUJEN MYYNTI

Myymällä laskut voit nopeasti parantaa maksuvalmiutta ja vapauttaa myyntisaamisista yrityksellesi käyttöpääomaa riskittömästi. Teemme rahoituspäätökset nopeasti ja voit saada rahat yrityksesi käyttöön jopa samana päivänä.

Myy laskusi ja vapauta pääomaa nopeasti

Laskujen myynti vapauttaa myyntisaataviin sidottua pääomaa yrityksesi muihin resursseihin. Laskujen myyminen on rahoitusmuotona joustava eikä vaadi sitoutumista, laskuja voi myydä yhden tai useampia tarpeen mukaan.

Myymällä laskut voit helpottaa hetkellistä kassavajetta tai tehostaa yrityksen maksuvalmiutta ja talouden ennustettavuutta. Näin voit myös tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja tehostamalla myyntisaatavien kiertoa. Laskujen myynti on erityisesti B2B-myyntiä harjoittaville yrityksille sopiva rahoitusmuoto.

Laskujen myynnin hinta

Rahoituksen hinta muodostuu tapauskohtaisesti räätälöitävästä korosta sekä kiinteästä palvelumaksusta. Rahoitamme 70% myyntisaatavan pääomasta heti, loput 30% toimivat lainan vakuutena. Ostamme vain erääntymättömät laskut.

Toimitamme rahoituksesta aina yksilöllisen tarjouksen, joka ei sido mihinkään. Voit aina rauhassa tutustua tarjoukseen ja tehdä päätöksen sen jälkeen.

Näin muutat laskut rahaksi

Laskujen myyminen onnistuu helposti verkossa ja tietojen lähettäminen vie vain muutaman minuutin.

 • Täytä yrityksesi tiedot
 • Lataa laskusi ja lähetä ne
 • Saat henkilökohtaisen tarjouksen myyntisaatavien rahoituksesta
Myy laskusi

Yksittäisen laskun myynti vai factoring rahoitus?

Yksittäisen tai useamman laskun myynti kerralla kannattaa, kun tarkoituksena on tasata hetkellistä kassavajetta tai vapauttaa laskuihin sidottu pääoma muihin resursseihin nopeasti. Mikäli yrityksen tavoitteena on esimerkiksi pitkäjänteisempi kassavirran tasaaminen tai yrityksen kasvun rahoittaminen, suosittelemme tutustumaan factoring rahoitukseen. Factoring on rahoituksen lisäksi oiva keino ulkoistaa yrityksen laskutus ja myyntireskontra, jolloin resurssit voidaan ohjata ydinliiketoimintaan.

Laskujen myynti
 • Hetkellisten kausivaihtelujen ja kassavajeen tasaamiseen
 • Valitse laskut, jotka haluat rahoittaa
 • Laskut on helppo myydä verkossa
 • Laskut rahaksi jopa samana päivänä
Factoring rahoitus
 • Pitkäjänteiseen kassavirran tehostamiseen tai yrityksen kasvun rahoittamiseen
 • Vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan
 • Laskutus- ja perintäpalvelut yhdessä
 • Yhtenäinen palvelukokemus ja riittävät maksuajat asiakkaille

Yrityksen laskujen myynti vai yrityslaina?

Laskujen myyminen on hyvä rahoitusmuoto kassavajeen tasaamiseen, kassavirran tehostamiseen ja pääoman vapauttamiseen yritykselle tarpeellisiin resursseihin. Esimerkiksi yksittäisiin suurempiin investointeihin, kuten konehankintoihin, yrityslaina on parempi rahoitusvaihtoehto. Yrityslainaa ilman vakuuksia on helppo hakea verkossa. Laina on koroton ja kiinteällä kuukausierällä, ainut lainakulu on toimituspalkkio.