VALITSE YRITYKSESI TARPEESEEN SOPIVA RAHOITUSRATKAISU

1 000 €

100 000 €
3 kk
18 kk
Toimitamme lainatarjouksen jopa tunnissa hakemuksen lähettämisestä. Lainahakemus ei ole sitova, voit rauhassa tutustua tarjoukseen.

Lainasta veloitetaan vain toimituspalkkio, joka perustuu arvioomme yrityksen luottokelpoisuudesta.

Muita kuluja ei ole.

Joustavaa yrityslainaa jopa 100 000 €

Vaivaton ja nopea, rahat tilille saman päivän aikana

Luotettavaa yritysrahoitusta - ei ylimääräisiä korkoja ja kustannuksia

Täysin suomalainen yritysrahoituspalvelu

Miksi BusinessCredit Pro -laina?

Suomalainen
Dynaaminen
Luotettava

Yrityslaina yksinkertaisesti

Tiukan taloustilanteen takia pankit ovat kiristäneet lainanmyöntöpolitiikkaansa etenkin yrityslainapuolella. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut, Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa lainaa, jossa yritykseltä ei vaadita raha- tai esinevakuutta lainalle.

BusinessCreditin tarjoaman yrityslainan hakeminen on helppoa – yrityslainaa haetaan täysin sähköisesti ja se vie vain muutaman minuutin. Ylimääräistä paperityötä ei tarvita ja saat yrityslainaa heti. Lisäksi lainan kulut voidaan vähentää kirjanpidossa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslainamme voi olla suuruudeltaan 1 000 – 100 000 euroa, joten se sopii eri kokoisille yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti. Lainalla on 3-18 kuukauden maksuaika ilman reaalivakuuksia.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö 20 000 euron lainaan asti, jonka jälkeen lainan takaajia tarvitaan kaksi. Lainaa hakiessasi voit helposti valita lainattavan summan ja lainan takaisinmaksuajan. Lainalaskurimme avulla voit helposti vertailla eri lainamääriä, kuukausieriä ja toimituspalkkioita haluamallesi summalle.

Millainen yritys voi saada lainaa

Palvelumme on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainaa esimerkiksi yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen. Rahoitushakemustamme varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, mikä helpottaa prosessia huomattavasti. Koska haluamme auttaa monenlaisia yrityksiä eri tilanteissa, on kelpoisuusvaatimuksia vain muutama.

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Yrityksen on sen lisäksi täytettävä nämä muutamat kriteerit, jotta voimme myöntää lainan:

 • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
 • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
 • Yritys sekä sen johto toimii Suomessa
 • Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Yleisimpiä yrityslainan käyttökohteita

Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset koosta ja alasta riippumatta; osa tarvitsee lainaa uusiin laitteisiin, toiset liiketoiminnan kasvattamiseen ja jollekin yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave, joka tarvitsee toteutuakseen rahoitusta.

Esimerkkejä lainakohteista:

 • Laite- ja konehankinnat
 • Kausivaihtelun tasaaminen
 • Kansainvälistyminen
 • Investoinnit
 • Liiketoiminnan laajentaminen
 • Varaston täyttö
 • Käyttöpääoma
Laite- ja konehankinnat
Kausivaihtelun tasaaminen
Kansainvälistyminen
Investoinnit
Liiketoiminnan laajentaminen
Varaston täyttö
Käyttöpääoma

Tilitoimisto

Uuden toimistotilan vuokraus

6000€

Kasvava tilitoimisto laajensi toimintaansa ja tarvitsi yrityslainaa uuden toimiston vuokraamiseen.


Kuljetusliike

Kaluston uudistaminen

25 000€

Kuljetusliike päivitti ja korjasi kalustoaan uusia tarpeitaan vastaaviksi.


Ohjelmistoyritys

Uuden tuotteen kehitys

50 000€

Uusi tuotekehitys projekti vaati käyttöpääomaa tarvittavien resurssien kasaamiseksi.

Selkeä hinnoittelu ja kulut

Yrityslainamme hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä; kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut.

Hintaesimerkkejä:

Lainasumma Laina-aika Kuukausierä Yhteensä
2000 € 6 kk 457.67 € 2746 €
8000 € 9 kk 1173.78 € 10 564 €
35000 € 12 kk 3666.59 € 43 999 €
80000 € 16 kk 6297.07 € 100 753 €

Yrityslainaa nopeasti netistä

Nopea yrityslainamme on todella helppoa hakea eikä vaadi suuria ponnisteluita. Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa ja laina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä.

Muistathan täyttää hakemuksen tarkasti, sillä emme voi hyväksyä lainaa, mikäli hakemuksen tiedot ovat virheellisiä. Suosittelemme myös pitämään lainan takaajat ajan tasalla lähettäessäsi hakemusta, jotta he voivat saman tien allekirjoittaa lainan sähköisesti, etkä joudu odottelemaan turhaan.

Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Valitse kotimainen yrityslaina

Tarjoamamme laina on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa suomalaisten yritysten menestystarinaa auttamalla yritysrahoituksen turvaamisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yrityslainat yli 100 000€

Lainaamme myös suurempia lainoja yrityksille jopa 5 000 000€ asti. BusinessCredit Pro -laina on yrityslaina isompaan rahoitustarpeeseen, joka räätälöidään yhdessä laina-asiantuntijoidemme kanssa yrityksesi tarpeeseen ja tilanteeseen sopivaksi.