03 3399 3601
 
Kirjaudu sisään
Valitse yrityksesi tarpeeseen
sopiva rahoitusratkaisu
BusinessCredit
1 000 € -
BusinessCredit Pro
yli 100 000 €
3 kk
18 kk
Luoton määrä:
Toimituspalkkio:
Yhteensä laskurissa:
Kuukausierä:
Vain toimituspalkkio, ei korkoa tai muita kuluja! Täytä hakemus, toimitamme lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainahakemus ei ole sitova, voit rauhassa tutustua lähettämäämme tarjoukseen.

Yrityslaina

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit ovat kiristäneet lainanmyöntöpolitiikkaansa etenkin yrityslainapuolella. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut, Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa lainaa, jossa yritykseltä ei vaadita raha- tai esinevakuutta lainalle.

BusinessCreditin tarjoaman yrityslainan hakeminen on helppoa – yrityslainaa haetaan täysin sähköisesti ja se vie vain muutaman minuutin. Ylimääräistä paperityötä ei tarvita ja saat yrityslainaa heti. Lisäksi lainan kulut voidaan vähentää kirjanpidossa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslainamme voi olla suuruudeltaan 1 000 – 100 000 euroa, joten se sopii eri kokoisille yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti. Lainalla on 3-18 kuukauden maksuaika ilman reaalivakuuksia.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö 20 000 euron lainaan asti, jonka jälkeen lainan takaajia tarvitaan kaksi. Lainaa hakiessasi voit helposti valita lainattavan summan ja lainan takaisinmaksuajan. Lainalaskurimme avulla voit helposti vertailla eri lainamääriä, kuukausieriä ja toimituspalkkioita haluamallesi summalle.

Palvelumme on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainaa esimerkiksi yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen. Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset koosta ja alasta riippumatta; osa tarvitsee lainaa uusiin laitteisiin, toiset liiketoiminnan kasvattamiseen ja jollekin yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave, joka tarvitsee toteutuakseen rahoitusta.

Yrityslainamme hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä; kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut.

Tarjoamamme laina on täysin kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. Rahoitushakemustamme varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, mikä helpottaa prosessia huomattavasti. Koska haluamme auttaa monenlaisia yrityksiä eri tilanteissa, on kelpoisuusvaatimuksia vain muutama.

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Yrityksen on sen lisäksi täytettävä nämä muutamat kriteerit, jotta voimme myöntää lainan:

  • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
  • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys sekä sen johto toimii Suomessa
  • Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Yrityslainaa nopeasti netistä

Nopea yrityslainamme on todella helppoa hakea eikä vaadi suuria ponnisteluita. Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa ja laina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä. Muistathan täyttää hakemuksen tarkasti, sillä emme voi hyväksyä lainaa, mikäli hakemuksen tiedot ovat virheellisiä. Suosittelemme myös pitämään lainan takaajat ajan tasalla lähettäessäsi hakemusta, jotta he voivat saman tien allekirjoittaa lainan sähköisesti, etkä joudu odottelemaan turhaan.

Lue yksityiskohtaisempi kuvaus lainanhakuprosessista kokonaisuudessaan Näin se toimii -sivulta.

Suomalainen yrityslaina

BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa suomalaisten yritysten menestystarinaa auttamalla yritysrahoituksen turvaamisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Arvostele artikkeli
4,33 / 5 (3 ääntä)