VALITSE SUOMALAINEN YRITYSLAINA

Kotimainen yrityslaina

Tarjoamamme laina on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus.

BusinessCreditin tarjoaman yrityslainan hakeminen on helppoa – yrityslainaa haetaan täysin sähköisesti ja se vie vain muutaman minuutin. Ylimääräistä paperityötä ei tarvita ja saat yrityslainaa heti. Lisäksi lainan kulut voidaan vähentää kirjanpidossa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslainamme voi olla 1 000 – 100 000 euroa, joten se sopii eri kokoisille yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti. Lainalla on 3-18 kuukauden maksuaika ilman reaalivakuuksia.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö 20 000 euron lainaan asti, jonka jälkeen lainan takaajia tarvitaan kaksi. Lainaa hakiessasi voit helposti valita lainattavan summan ja lainan takaisinmaksuajan.

Millainen yritys voi saada lainaa

Palvelumme on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainaa esimerkiksi yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen.

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Yrityksen on sen lisäksi täytettävä nämä muutamat kriteerit, jotta voimme myöntää lainan:

  • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
  • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys sekä sen johto toimii Suomessa
  • Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Yrityslainan käyttökohteita

Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset koosta ja alasta riippumatta; osa tarvitsee lainaa uusiin laitteisiin, toiset liiketoiminnan kasvattamiseen ja jollekin yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave, joka tarvitsee toteutuakseen rahoitusta.

Esimerkkejä yleisistä rahoituskohteista:

Laite- ja konehankinnat ovat yleinen yrityslainan käyttökohde. Laite- ja
konehankinnat
Kausivaihtelujen tasaaminen onnistuu helposti yritysrahoituksen avulla. Kausivaihtelun tasaaminen
Yrityksen kansainvälistyminen on iso investointi, joka vaatii usein rahoitusta. Kansainvälistyminen
Yrityslainaa on kätevä hake eri investointeihin. Investoinnit
Liiketoiminnan laajentaminen vaatii useita investointeja, joihin tarvitaan yritysrahoitusta. Liiketoiminnan laajentaminen
Varaston täyttö on yleinen yrityslainan käyttökohde. Varaston täyttö

Rakentaja

Kone- ja laitehankinnat

5000€

Rakennusalan yrittäjä tarvitsi rahoitusta työkalujen hankintaan uudelle työmaalle.


Tukkukauppa

Varaston täyttö

20 000€

Tukkukauppias sai rahoitusapua suurempaan yksittäiseen tilaukseen toimittajalta.


Kiinteistöyhtiö

Asuntojen remontointi

60 000€

Kiinteistöyhtiö rahoitti kiinteistökohteiden remontoinnin vuokra-asumiseen

Selkeä hinnoittelu

Yrityslainamme hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä; kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut. Toimituspalkkio on yrityskohtainen

Hintaesimerkkejä:

Lainasumma Laina-aika Kuukausierä Yhteensä
2000 € 6 kk 457.67 € 2746 €
8000 € 9 kk 1173.78 € 10 564 €
35000 € 12 kk 3666.59 € 43 999 €
80000 € 16 kk 6297.07 € 100 753 €

Yrityslainaa nopeasti netistä

Nopea yrityslainamme on todella helppoa hakea eikä vaadi suuria ponnisteluita. Rahoitushakemustamme varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, mikä helpottaa prosessia huomattavasti. Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa ja laina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä.

Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Kotimainen yrityslaina suomalaisten yritysten palveluksessa

Tarjoamamme laina on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus.

Usein kysyttyä yrityslainasta

Millainen yritys voi saada lainaa?

Haluamme auttaa mahdollisimman monia yrityksiä rahoitustarpeessa, joten myönnämme yrityslainaa kaiken kokoisille yrityksille eri toimialoilla. Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, jolla ei ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka suuren lainan yritys voi saada?

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Mikäli emme voi tarjota haettua lainasummaa toivotulla lainasummalla, teemme yleensä lainatarjouksen yrityslainasta, joka sopii arviomme mukaan yritykselle.

Onko yrityslainan hakeminen ilmaista?

Lainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä koko lainaprosessi sisällä ikäviä piilokuluja. Lainatarjouksessa saat erittelyn kaikista lainakuluista, joten tiedät tarkasti lainan kokonaiskustannukset. Avoimuus on tärkeä osa noudattamaamme vastuullista luotonantoa.

Mitä liitteitä tarvitsen hakemukseen?

Emme vaadi lainahakemukseen erillisiä liitteitä tai tilinpäätöstietoja. Mikäli yrityksestä on tietoja, joilla on merkitystä lainapäätöksen kannalta, voit halutessasi liittää nämä hakemukseen.

Sitoudunko lainaan lähettämällä hakemuksen?

Lainan hakeminen ei sido hakijaa tai yritystä mihinkään. Toimittamaamme lainatarjoukseen voi tutustua rauhassa ja tehdä päätöksen, kun se sopii.

Mitä yrityslainan henkilötakaus tarkoittaa?

Kun yksityishenkilö takaa lainan henkilötakauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen omansa. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta. Katso miten henkilötakaus toimii lainan vakuutena.

Kuinka nopeasti yrityslaina maksetaan tilille?

Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa, joten yrityslaina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle saman päivän aikana, kun luotto- ja takaussopimus on allekirjoitettu sähköisesti kello 16 mennessä.

Jäikö sinulle vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä.

Asiakaspalvelumme on avoinna Ma-Pe 8-17

  •  asiakaspalvelu@businesscredit.fi
  •  03 3399 3601