03 3399 3601
 
Kirjaudu sisään
Valitse yrityksesi tarpeeseen
sopiva rahoitusratkaisu
BusinessCredit
1 000 € -
BusinessCredit Pro
yli 100 000 €
3 kk
18 kk
Luoton määrä:
Toimituspalkkio:
Yhteensä laskurissa:
Kuukausierä:
Vain toimituspalkkio, ei korkoa tai muita kuluja! Täytä hakemus, toimitamme lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainahakemus ei ole sitova, voit rauhassa tutustua lähettämäämme tarjoukseen.

Yritysrahoitusta

Kaipaako yrityksesi rahoitusta? Tai tuntuuko siltä, että tarvitsisit yrityksen pyörittämiseen kenties hiukan lisää rahaa? BusinessCreditin yritysrahoitus on täällä apunasi. Tarjoamme lainaa monenlaisiin ja erisuuruisiin yritysrahoitustarpeisiin ilman vakuuksia. Me BusinessCreditillä koemme, ettei yrityksen rahoitus tulisi koskaan olla esteenä unelmien toteutumiselle ja kannattavan liiketoiminnan saavuttamiselle. Tutustu siis tarjoamiimme yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja laita pyörät pyörimään!

Uuden yrityksen rahoitus

Oman yrityksen perustaminen on hieno ja kunnioitettava päätös. Liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitsee kuitenkin yleensä jonkin verran starttirahaa ja joskus sitä voi olla vaikea haalia kasaan omasta takaa. Monet suuntaavat yritysideansa kanssa pankin puheille lainan toivossa, vaikka todellisuudessa pankit suhtautuvat usein varauksellisesti lainan antamiseen uusille yrityksille. Myös yksityishenkilöille uuteen yritykseen investoiminen voi tuntua epämukavalta tai suurelta riskiltä ja siksi kannattaakin tutkia myös muita tarjolla olevia vaihtoehtoja. Meidän kauttamme yritysrahoitusta hakeva yritys saa vakuudettoman lainan jopa sataantuhanteen euroon asti joustavalla takaisinmaksuaikataululla. Voit tutkia mahdollista aikataulua ja lainamäärää kätevästi yrityslainalaskurimme avulla. Mikäli olet siis perustanut uuden yrityksen ja tarvitset rahaa, lähetä meille hakemus ja pääset kunnolla hommiin.

Olemassa olevan yrityksen rahoitus

Myös pitkään toimineet yritykset voivat olla yritysrahoituksen tarpeessa. Tilanne voi olla esimerkiksi se, että yritys haluaa kasvaa uusiin mittasuhteisiin, mutta se ei onnistu ilman erittäin tärkeitä ja mahdollisesti hyvinkin hintavia investointeja. Yksi vaihtoehto on hakea pankista lainaa, mutta pankkirahoituksen saaminen voi vanhoillakin yrityksillä olla kiven takana, vaikka näyttöä liiketoiminnan tuottavuudesta olisikin. BusinessCredit laina on mainio tapa rahoittaa yrityksesi toimintaa, sillä se on joustava ja täysin kotimainen yritysrahoitusvaihtoehto. Miksi painia siis rahoitusongelmien kanssa, kun siihen on olemassa ratkaisu?

Näin haet yritysrahoitusta

Meidän kauttamme yritysrahoituksen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää hakemuksen verkossa sähköisesti ilman ylimääräistä paperityötä ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Myönnämme rahoitusta yrityksille jopa 1000 – 100 000 euroa, joten saat helposti apua eri kokoisiin tarpeisiin ja juuri sen summan, kun itsestä tuntuu hyvältä. Voit lukea yksityiskohtaisemmin lainaprosessistamme hae lainaa – osiostamme ja lähettää hakemuksen vaikka heti. Tarjoamme kotimaista ja joustavaa tapaa rahoittaa yrityksesi toimintaa, jotta myös sinä saat mahdollisuuden onnistua.

Arvostele artikkeli
4,5 / 5 (2 ääntä)