VALITSE SUOMALAINEN YRITYSRAHOITUS

Yritysrahoitus joustavasti apuna yrityksesi arjessa

Kaipaako yrityksesi rahoitusta? Tai tuntuuko siltä, että tarvitsisit yrityksen pyörittämiseen kenties hiukan lisää rahaa? BusinessCreditin yritysrahoitus on täällä apunasi. Tarjoamme lainaa monenlaisiin ja erisuuruisiin yritysrahoitustarpeisiin ilman vakuuksia. Me BusinessCreditillä koemme, ettei yrityksen rahoitus tulisi koskaan olla esteenä unelmien toteutumiselle ja kannattavan liiketoiminnan saavuttamiselle. Tutustu siis tarjoamiimme yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja laita pyörät pyörimään!

Uuden yrityksen rahoitus

Oman yrityksen perustaminen on hieno ja kunnioitettava päätös. Liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitsee kuitenkin yleensä jonkin verran starttirahaa ja joskus sitä voi olla vaikea haalia kasaan omasta takaa. Monet suuntaavat yritysideansa kanssa pankin puheille lainan toivossa, vaikka todellisuudessa pankit suhtautuvat usein varauksellisesti lainan antamiseen uusille yrityksille. Myös yksityishenkilöille uuteen yritykseen investoiminen voi tuntua epämukavalta tai suurelta riskiltä ja siksi kannattaakin tutkia myös muita tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Meidän kauttamme yritysrahoitusta hakeva yritys saa vakuudettoman lainan jopa sataantuhanteen euroon asti joustavalla takaisinmaksuaikataululla. Voit tutkia mahdollista aikataulua ja lainamäärää kätevästi yrityslainalaskurimme avulla. Mikäli olet siis perustanut uuden yrityksen ja tarvitset rahaa, lähetä meille hakemus ja pääset kunnolla hommiin.

Olemassa olevan yrityksen rahoitus

Myös pitkään toimineet yritykset voivat olla yritysrahoituksen tarpeessa. Tilanne voi olla esimerkiksi se, että yritys haluaa kasvaa uusiin mittasuhteisiin, mutta se ei onnistu ilman erittäin tärkeitä ja mahdollisesti hyvinkin hintavia investointeja.

Yksi vaihtoehto on hakea pankista yrityslainaa, mutta pankkirahoituksen saaminen voi vanhoillakin yrityksillä olla kiven takana, vaikka näyttöä liiketoiminnan tuottavuudesta olisikin. BusinessCredit laina on mainio tapa rahoittaa yrityksesi toimintaa, sillä se on joustava ja täysin kotimainen yritysrahoitusvaihtoehto. Miksi painia siis rahoitusongelmien kanssa, kun siihen on olemassa ratkaisu?

Esimerkkejä yleisistä rahoituskohteista:

Laite- ja konehankinnat ovat yleinen yrityslainan käyttökohde. Laite- ja
konehankinnat
Kausivaihtelujen tasaaminen onnistuu helposti yritysrahoituksen avulla. Kausivaihtelun tasaaminen
Yrityksen kansainvälistyminen on iso investointi, joka vaatii usein rahoitusta. Kansainvälistyminen
Yrityslainaa on kätevä hake eri investointeihin. Investoinnit
Liiketoiminnan laajentaminen vaatii useita investointeja, joihin tarvitaan yritysrahoitusta. Liiketoiminnan laajentaminen
Varaston täyttö on yleinen yrityslainan käyttökohde. Varaston täyttö

Rakentaja

Kone ja laitehankinnat

5000€

Rakennusalan yrittäjä tarvitsi rahoitusta työkalujen hankintaan uudelle työmaalle.


Tukkukauppa

Varaston täyttö

20 000€

Tukkukauppias sai rahoitusapua suurempaan yksittäiseen tilaukseen toimittajalta.


Kiinteistöyhtiö

Asuntojen remontointi

60 000€

Kiinteistöyhtiö rahoitti kiinteistökohteiden remontoinnin vuokra-asumiseen.

Näin haet yritysrahoitusta helposti verkossa

Meidän kauttamme yritysrahoituksen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää hakemuksen verkossa sähköisesti ilman ylimääräistä paperityötä ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja arkisin ennen neljää saapuneet hakemukset käsitellään heti ja saat lainatarjouksen jopa tunnissa. Yritysrahoituksen hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen ja tehdä päätöksen rauhassa.

  • Täytä ja lähetä
    lainahakemus
  • Tutustu
    lainatarjoukseen
  • Hyväksy tarjous
    ja saat rahat tilille

Myönnämme rahoitusta yrityksille jopa 1000 – 100 000 euroa, joten saat helposti apua eri kokoisiin tarpeisiin ja juuri sen summan, kun itsestä tuntuu hyvältä. Tarjoamme kotimaista ja joustavaa tapaa rahoittaa yrityksesi toimintaa, jotta myös sinä saat mahdollisuuden onnistua.

Rahoitusvaihtoehtona myös laskurahoitus

Laskurahoitus, eli laskujen myynti on myös yksi yrityksen rahoitusmuoto. Laskujen myynti ei vaadi sitoutumista ja voit kotiuttaa myyntisaatavat nopeasti yrityksesi tilille. Voit myydä laskuja yhden tai useamman kerralla ja saat rahoituspäätöksen nopeasti. Rahat on mahdollista saada käyttöön jopa samana päivänä. Laskujen myynti on hyvä rahoitusmuoto, mikäli sinulla on erääntymättömiä laskuja ja tarvitset yritykselle rahoitusta nopeasti.