Yritysrahoitus
ilman korkoa
100 000 € asti

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Saat lainatarjouksen jopa tunnissa.
Vain toimituspalkkio, ei muita kuluja.

Yritys­rahoitus apuna yrityksesi arjessa

Tarvitseeko liiketoimintasi yritysrahoitusta? Tai tuntuuko siltä, että tarvitsisit yrityksen pyörittämiseen kenties hiukan lisää rahaa? BusinessCreditin yritysrahoitus on täällä apunasi. Tarjoamme lainaa monenlaisiin ja erisuuruisiin yritysrahoitustarpeisiin ilman vakuuksia.

Mielestämme yrityksen rahoitus tulisi koskaan olla esteenä unelmien toteutumiselle ja kannattavan liiketoiminnan saavuttamiselle. Tutustu siis tarjoamiimme yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja laita pyörät pyörimään!

Uuden yrityksen rahoitus

Oman yrityksen perustaminen on hieno ja kunnioitettava päätös. Liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitsee kuitenkin yleensä jonkin verran pääomaa ja joskus sitä voi olla vaikea haalia kasaan omasta takaa. Monet suuntaavat yritysideansa kanssa pankin puheille lainan toivossa, vaikka todellisuudessa pankit suhtautuvat usein varauksellisesti lainan antamiseen uusille yrityksille. Myös yksityishenkilöille uuteen yritykseen investoiminen voi tuntua epämukavalta tai suurelta riskiltä ja siksi kannattaakin tutkia myös muita tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Kauttamme yritysrahoitusta hakeva yritys saa vakuudettoman lainan jopa sataantuhanteen euroon asti joustavalla takaisinmaksuaikataululla. Mikäli olet siis perustanut uuden yrityksen ja tarvitset rahaa, lähetä meille hakemus ja pääset kunnolla hommiin.

Yritysrahoitus jo toimivalle yritykselle

Myös pitkään toimineet yritykset voivat olla yritysrahoituksen tarpeessa. Tilanne voi olla esimerkiksi se, että yritys haluaa kasvaa uusiin mittasuhteisiin, mutta se ei onnistu ilman erittäin tärkeitä ja mahdollisesti hyvinkin hintavia investointeja.

Yksi vaihtoehto on hakea yrityslainaa pankista, mutta pankkirahoituksen saaminen voi vanhoillakin yrityksillä olla kiven takana, vaikka näyttöä liiketoiminnan tuottavuudesta olisikin. Reaalivakuuksien puute on yleinen este pankkilainan saamiseksi. Vakuudeton BusinessCredit laina on mainio tapa rahoittaa yrityksesi toimintaa, sillä se on joustava ja täysin kotimainen yritysrahoitusvaihtoehto. Miksi painia siis rahoitusongelmien kanssa, kun siihen on olemassa ratkaisu?

Esimerkkejä yleisistä rahoituskohteista:

  • Laite- ja konehankinnat
  • Käyttöpääoma
  • Kausivaihtelun tasaaminen
  • Investoinnit
  • Kansainvälistyminen
  • Liiketoiminnan laajentaminen

Rakentaja

Kone- ja laitehankinnat

Rakennusalan yrittäjä tarvitsi rahoitusta työkalujen hankintaan uudelle työmaalle.

Tukkukauppa

Varaston täyttö 20 000 €

Tukkukauppias sai rahoitusapua suurempaan yksittäiseen tilaukseen toimittajalta.

Kiinteistö­yhtiö

Asuntojen remontointi 60 000 €

Kiinteistöyhtiö rahoitti kiinteistökohteiden remontoinnin vuokra-asumiseen.

Hae yritys­rahoitusta helposti verkosta

Yritysrahoituksen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää hakemuksen verkossa sähköisesti ilman ylimääräistä paperityötä ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja arkisin ennen neljää saapuneet hakemukset käsitellään heti ja saat lainatarjouksen jopa tunnissa. Yritysrahoituksen hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen ja tehdä päätöksen rauhassa.

  • Täytä ja lähetä lainahakemus
  • Tutustu lainatarjoukseen
  • Hyväksy tarjous ja saat rahat tilille

Myönnämme rahoitusta yrityksille jopa 1000 – 100 000 euroa, joten saat helposti apua eri kokoisiin tarpeisiin ja juuri sen summan, kun itsestä tuntuu hyvältä. Tarjoamme kotimaista ja joustavaa tapaa rahoittaa yrityksesi toimintaa, jotta myös sinä saat mahdollisuuden onnistua.

Valitse kotimainen yritys­rahoitus

BusinessCredit on kotimainen yritysrahoitusyritys, joka on täysin suomalaisomisteinen. Olemme auttaneet rahoitustarpeissa satojatuhansia yksityishenkilöitä ja yrityksiä jo 16 vuoden ajan.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.