VAKAVARAINEN, ASIANTUNTEVA JA JOUSTAVA KUMPPANI YRITYS­RAHOITUKSEEN

Business­Credit yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy

WS Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen yritysrahoitukseen keskittynyt yhtiö. Yritysrahoituksen asiantuntijoillamme on pitkä kokemus yritys- ja rahoitusmaailmasta. Olemme rakentaneet kattavat verkostot pankkeihin ja pääomasijoittajiin sekä muihin alan toimijoihin.

Asiakkaamme ovat saaneet meiltä rahoitusta mm. investointeihin, yrityskauppoihin, kassavirtavaihteluiden paikkaamiseen kuin kiinteistöhankkeisiinkin.

Yritysrahoitukset teemme omasta taseesta. Tämän vuoksi pystymme takaamaan rahoituksiin kilpailukykyisen hinnan ja joustamaan vakuuksissa.

Moderni toimintatapamme mahdollistaa liiketoimintaasi sopivan rahoitusratkaisun räätälöidysti: dynaamisissa rahoitusratkaisuissa voidaan hyödyntää tilanteen mukaan omaa sekä vierasta pääomaa tai näiden yhdistelmää. Kokeneet yritysrahoituksen asiantuntijamme auttavat oikean ratkaisun löytämisessä. Tutustu WS Finance Oy:öön tarkemmin.

WS Finance Oy yhteystiedot

Jenni Mäkelä

Rahoitusjohtaja
  • Teemme rahoitusratkaisut aina nopeasti, alle 100 000 euron lainoihin saat päätöksen muutamassa tunnissa.
  • Panostamme nopeaan ja joustavaan palveluun, vältämme turhaa byrokratiaa ja paperisotaa.
  • Lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti verkko­palvelussamme juuri silloin kun haluat, 24/7.

Vastuullista luotonantoa

Noudatamme vastuullista luotonantoa kaikessa toiminnassa aina markkinoinnista lainan takaisinmaksuun saakka, unohtamatta kaikkea mitä asiakas kohtaa laina-aikana.

Yritysrahoittajana velvollisuutemme asiakasta ja yhteiskuntaa kohtaan on varmistaa, että toimintamme on aina luotettavaa ja avointa.

14 vuotta luotettavaa lainaamista