Blogi

Sawaxe Oy varmisti yritystoiminnan kestävän kasvun BusinessCreditin tuella

Kuten monet muutkin yritykset, Sawaxe Oy koki merkittäviä haasteita COVID-19-pandemian alkaessa Suomessa vuonna 2020. Pandemia lamaannutti yrityksen toiminnan ja aiheutti äkillisen tarpeen lisärahoitukselle. Taloudellisiin haasteisiin vastatakseen yritys päätti hakea tukea BusinessCreditin yrityslainasta.
22.5.2024
Yrityslainan monet mahdollisuudet

Yrityslainasta apua moniin tilanteisiin

Nopeasti verkossa haettava yrityslaina tarjoaa tehokasta täsmäapua suomalaisyritysten moninaisiin tarpeisiin. Tutustu blogissamme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin 2020-luvulla, kun perinteisten pankkilainojen saaminen tuntuu haastavalta.
15.5.2024

Kesäsesonki tulee, oletko valmis?

Kesä lähestyy ja se merkitsee monille yrityksille kiireistä aikaa. Asiakkaat ovat aktiivisempia ja hankkivat tuotteita sekä palveluita kesäaktiviteetteihin ja lomakauden tarpeisiin. Yrittäjän on tärkeää valmistautua vastaamaan tähän lisääntyvään kysyntään ja hyödyntää kesän tarjoamat markkinointimahdollisuudet. Nappaa blogistamme vinkit kesäsesonkiin valmistautumiseen.
30.4.2024

Kasvurahoitus tukemassa yrityksen kasvua ja markkinointia

Kasvurahoituksella on usein hyvin merkittävä rooli yrityksen markkinoinnissa sekä yrityksen brändin rakentamisessa. Tarkista blogistamme, mitkä ovat tämän hetken suurimmat kasvutrendit ja lue, kuinka kasvurahoitus ja markkinointi voivat yhdessä muodostaa voimakkaan tandemin yrityksesi kasvulle.
16.4.2024

Yrityksen autorahoitus

Tässä blogitekstissä pureudumme yrityksen autorahoituksen maailmaan ja tutustumme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin. Autorahoitus on keskeinen osa yrityksen kasvua ja kehitystä, ja vakuudeton yrityslaina voikin tarjota nopean ja joustavan ratkaisun tällaisiin rahoitustarpeisiin.
4.4.2024

Käyttöpääomalaina osana yrityksen joustavaa arkea

Käyttöpääomalainan avulla yritys voi varmistaa sujuvan toiminnan päivittäisessä liiketoiminnassaan. Se auttaa tasapainottamaan yrityksen kassavirtaa, pitämään varaston täytettynä ja laskut maksettuna. Tutustu blogiimme, jossa käymme läpi, miten käyttöpääomalaina voi olla avuksi juuri sinun yrityksesi kasvussa ja mitä sinun tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa.
19.3.2024

Yrityksen kansainvälistyminen – Miten laajentaa liiketoiminta maailmalle?

Kun tavoitteenasi on maailmanvalloitus on hyvä tietää mitä se vaatii. Blogissamme avaamme hieman yritysten kansainvälistymisen maailmaa. Tutustu kansainvälistymisen vaiheisiin, edellytyksiin, haasteisiin ja mahdollisuuksiin ja ota selvää, miten rahoittaa menestyksekäs kansainvälistymisprojekti.
6.3.2024
Tekijät yrityksen luottopäätöksen taustalla

Tärkeimmät tekijät luottopäätöksen taustalla

Tutustu artikkelissamme BusinessCredit-lainapäätösten taustalla vaikuttaviin keskeisimpiin tekijöihin. Luotonmyöntäjänä haluamme varmistaa, että jokainen asiakasyritys saa selkeän ja harkitun lainapäätöksen, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan sekä liiketoimintansa raameja.
28.2.2024

Miksi palkata kesätyöntekijä?

Kesä on monille yrityksille kiireisintä aikaa vuodesta ja siksi kesätyöntekijän palkkaaminen voikin olla harkinnan arvoinen vaihtoehto. Blogissamme tarkastelemme muun muassa, miksi kesätyöntekijän rekrytointi voi olla hyödyllistä ja mitä yrityksen tulee huomioida tässä prosessissa.
20.2.2024

BusinessCredit & Lahti Basketball

Yhteistyö yritysten ja urheiluseurojen välillä on merkittävä tekijä paitsi paikallisyhteisön tukemisessa myös urheilun kehityksessä. Siksi BusinessCredit halusi tukea tänäkin kautena 2023-2024 Lahti Basketball -koripallojoukkuetta.
12.2.2024