Lapsellista ry:n diplomi WS Finance Oy:lle

BusinessCredit yritysrahoituksen tarjoajalla, WS Finance Oy:llä oli ilo osallistua Lapsellista ry:n puuhakampanjaan ja ilahduttaa puuhatuotelahjoituksin lapsipotilaita sairaaloiden lastenosastoilla ja lapsia lastensuojelun kohteissa Suomessa. Lahjoitetut tuotteet on toimitettu Päijät-Hämeen keskussairaalassa oleville lapsille.

Lapsellista ry on vuodesta 2010 asti toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tuki kohdistuu valtakunnallisesti suoraan lapsille sairaaloiden lastenosastoilla ja lastensuojelun kohteissa. Lapsellista ry toimittaa yhteistyössä yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa puuhapaketteja lapsille ikiomiksi. Kaikki tuki menee konkreettisina tuotteina lapsille jaettaviksi. Tuotelahjoitukset tapahtuvat neljä kertaa vuodessa.

31.1.2024
Onko yrittäjällä lomaa koskaan?

Yrittäjän loma

Yksi yrittäjyyden ennakkoluuloista on, että yrittäjä on täysin sidottu liiketoimintaan, eikä lomaa pidetä. Huolellisella suunnittelulla ja pienellä joustamisella myös yrittäjä voi järjestää lomaa. Katso mitä on hyvä huomioida lomasuunnittelussa.
23.7.2024

Kestävien asiakassuhteiden rakentaminen

Kestävät asiakassuhteet ovat kriittisen tärkeitä yrityksen menestykselle. Luottamuksen rakentaminen, asiakasymmärrys ja korkealaatuinen palvelu ovat avainasemassa asiakassuhteiden vahvistamisessa. Käymme blogissamme läpi sitä, kuinka arvostuksen osoittaminen asiakkaille, jatkuva kehitys ja ongelmien ratkaisu ovat keskeisiä tekijöitä pitkäaikaisten suhteiden ylläpitämisessä.
9.7.2024