Lapsellista ry:n diplomi WS Finance Oy:lle

BusinessCredit yritysrahoituksen tarjoajalla, WS Finance Oy:llä oli ilo osallistua Lapsellista ry:n puuhakampanjaan ja ilahduttaa puuhatuotelahjoituksin lapsipotilaita sairaaloiden lastenosastoilla ja lapsia lastensuojelun kohteissa Suomessa. Lahjoitetut tuotteet on toimitettu Päijät-Hämeen keskussairaalassa oleville lapsille.

Lapsellista ry on vuodesta 2010 asti toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tuki kohdistuu valtakunnallisesti suoraan lapsille sairaaloiden lastenosastoilla ja lastensuojelun kohteissa. Lapsellista ry toimittaa yhteistyössä yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa puuhapaketteja lapsille ikiomiksi. Kaikki tuki menee konkreettisina tuotteina lapsille jaettaviksi. Tuotelahjoitukset tapahtuvat neljä kertaa vuodessa.

31.1.2024

Kasvurahoitus tukemassa yrityksen kasvua ja markkinointia

Kasvurahoituksella on usein hyvin merkittävä rooli yrityksen markkinoinnissa sekä yrityksen brändin rakentamisessa. Tarkista blogistamme, mitkä ovat tämän hetken suurimmat kasvutrendit ja lue, kuinka kasvurahoitus ja markkinointi voivat yhdessä muodostaa voimakkaan tandemin yrityksesi kasvulle.
16.4.2024

Yrityksen autorahoitus

Tässä blogitekstissä pureudumme yrityksen autorahoituksen maailmaan ja tutustumme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin. Autorahoitus on keskeinen osa yrityksen kasvua ja kehitystä, ja vakuudeton yrityslaina voikin tarjota nopean ja joustavan ratkaisun tällaisiin rahoitustarpeisiin.
4.4.2024