Testaa sovitko yrittäjäksi

Testaa sovitko yrittäjäksi

Monesti menestyviä yrittäjiä yhdistävät samankaltaiset ominaisuudet. Menestyvän yrittäjän reseptin yksi tärkeimmistä ainesosista on asenne, mutta tietyt luonteenpiirteet helpottavat yrittäjänä toimimista. Jotkut meistä ovat synnynnäisiä yrittäjiä, toisille sopii paremmin jokin muu ammatti. Tällä leikkimielisellä testillä voit testata omat valmiutesi yrittäjänä toimimiseen.

Sovitko yrittäjäksi?

Hienoa, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä! Yrittäminen on palkitsevaa hommaa, mutta vaatii tietynlaista luonnetta ja asennetta ollakseen toimivaa. Selvitä testillämme, onko sinulle tarpeelliset valmiudet menestyväksi yrittäjäksi!

Yrittäjän apulainen

Olet ehkä kiinnostunut yrittämisestä, mutta vastaustesi perusteella et ehkä ole vielä täysin kypsynyt yrittäjäksi. Sinussa voi olla piirteitä, joita menestyvältä yrittäjältä vaaditaan, mutta tarvitset vielä lisää harjaantumista ja oikeanlaista asennetta yrittäjyyteen. Loistat parhaiten yrittäjän apulaisena.

Muistathan, että yrittäminen vaatii paljon uhrauksia; sinun on oltava valmis käyttämään siihen aikaa, etenkin jos haluat yrityksesi kasvavan isoksi. Saatat kohdata ennalta-arvaamattomia haasteita ja epävarmuutta, sillä markkina- ja taloustilanteet ovat herkkiä vaihtelulle. Pärjäät yrittäjänä, jos osaat kohdata vaikeudet asennoitumalla niihin oikella tavalla ja otat asioista selvää. Harjoittele myös luovaa ongelmanratkaisukykyä.

Rahankäyttöön kannattaa suhtautua huolellisesti ja seurata tuloja ja menoja tarkasti. Yrittäjän täytyy pystyä myös johtamaan muita ja delegoimaan, jotta kaiken ajan pystyy käyttämään tärkeimpiin asioihin. Päätöksiä - myös niitä vaikeita - pitää pystyä tekemään itsenäisesti.

Jos pystyt terästäytymään ylläolevissa asioissa, olet oikealla tiellä yrittäjäksi. Kannattaa seurata muita menestyviä yrittäjiä ja ottaa heistä mallia. Voit ehkä alkuun harjoittaa yrittäjyyttä pienimuotoisemmin ja arvioida omia valmiuksiasi yrittämiseen sen perusteella.

Onnea antoisalle matkalle!

Yrittäjähenkinen

Sinussa on yrittäjähenkeä! Luonteessasi on paljon sellaisia ominaisuuksia, mitä superyrittäjältä vaaditaan. Olet jossain määrin valmis panostamaan yritykseesi ja sinulla on paljon oikeaa asennetta yrittämiseen.

Muistathan, että yrittäminen vaatii paljon uhrauksia; sinun on oltava valmis käyttämään siihen aikaa, etenkin jos haluat yrityksesi kasvavan isoksi. Saatat kohdata ennalta-arvaamattomia haasteita ja epävarmuutta, sillä markkina- ja taloustilanteet ovat herkkiä vaihtelulle. Pärjäät kyllä, jos osaat kohdata vaikeudet asennoitumalla niihin oikella tavalla ja otat asioista selvää. Harjoittele myös luovaa ongelmanratkaisukykyä.

Rahankäyttöön kannattaa suhtautua huolellisesti ja seurata tuloja ja menoja tarkasti. Opettele myös johtamaan muita ja delegoimaan, jotta pystyt käyttämään aikaasi tärkeimpiin asioihin. Varmista myös, että päätösten tekeminen on tehokasta.

Olet oikealla tiellä menestyväksi yrittäjäksi, kunhan huolehdit ylläolevista asioista. Onnea antoisalle matkalle!

Synnynnäinen yrittäjä

Olet synnynnäinen yrittäjä! Otat harkittuja riskejä, osaat johtaa muita ja sinulla on oikea asenne yrittämiseen. Olet todellinen yrittäjän perikuva.

Liiketoiminnan pyörittäminen vaatii paljon aikaa, etenkin jos haluat yrityksesi kasvavan isoksi. Sinä olet valmis panostamaan kasvuun. Yrittäjä kohtaa ennalta-arvaamattomia haasteita ja epävarmuutta; markkina- ja taloustilanteet ovat herkkiä vaihtelulle. Menestyvät yrittäjät niinkuin sinä kohtaavat vaikeudet asennoitumalla niihin oikella tavalla ja ottavat asioista selvää. Ratkot myös eteentulevia ongelmia luovasti.

Suhtaudut rahankäyttöön huolellisesti ja seuraat tulojasi ja menojasi. Osaat myös johtaa muita ja delegoida tehtäviä muille - hienoa! Päätöstenteko sujuu - osaat kuunnella muita etkä tee impulsiivisia päätöksiä.

Jatka samaan malliin muille esimerkkiä näyttäen!

Millainen riskinottaja olet?

Mitä ajattelet työn ja vapaa-ajan välisestä suhteesta?

Miten kestät vastoinkäymisiä ja epäonnistumisia?

Millainen olet rahankäyttäjänä?

Miten hyvä olet delegoimaan?

Miten teet päätöksiä?

Miten hyvin siedät epävarmuutta?

Millaiset johtamistaidot sinulla on?

Olen perehtynyt yrittäjyyteen ja/tai käynyt siihen liittyviä kursseja

Millainen olet luovana ongelmanratkaisijana?

13.6.2019

Vakuudetonta yrityslainaa 100 000 € asti

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

Käyttöpääomalaina osana yrityksen joustavaa arkea

Käyttöpääomalainan avulla yritys voi varmistaa sujuvan toiminnan päivittäisessä liiketoiminnassaan. Se auttaa tasapainottamaan yrityksen kassavirtaa, pitämään varaston täytettynä ja laskut maksettuna. Tutustu blogiimme, jossa käymme läpi, miten käyttöpääomalaina voi olla avuksi juuri sinun yrityksesi kasvussa ja mitä sinun tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa.
19.3.2024

Yrityksen kansainvälistyminen – Miten laajentaa liiketoiminta maailmalle?

Kun tavoitteenasi on maailmanvalloitus on hyvä tietää mitä se vaatii. Blogissamme avaamme hieman yritysten kansainvälistymisen maailmaa. Tutustu kansainvälistymisen vaiheisiin, edellytyksiin, haasteisiin ja mahdollisuuksiin ja ota selvää, miten rahoittaa menestyksekäs kansainvälistymisprojekti.
6.3.2024