03 3399 3601
 
Kirjaudu sisään
Valitse yrityksesi tarpeeseen
sopiva rahoitusratkaisu
BusinessCredit
1 000 € -
BusinessCredit Pro
yli 100 000 €
3 kk
18 kk
Luoton määrä:
Toimituspalkkio:
Yhteensä laskurissa:
Kuukausierä:
Vain toimituspalkkio, ei korkoa tai muita kuluja! Täytä hakemus, toimitamme lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainahakemus ei ole sitova, voit rauhassa tutustua lähettämäämme tarjoukseen.

Yritysluotto

Onko yrityksesi rahan tarpeessa? Yritysluotto on täydellinen ratkaisu juuri sinulle, joka koet, että yrityksesi tarvitsisi jonkinasteista rahallista apua. Tarjoamamme laina sopii erityisen hyvin yrityksille, joilla on yllättäviä taloudenpidollisia haasteita, sillä meiltä saat luottoa nopeasti ilman vakuuksia. Tarjoamme yrityksille lainaa 1000 – 100 000 euroa ja takaisinmaksu tapahtuu joustavalla aikataululla ilman yllätyksellisiä kuluja.

Luottoa yritykselle

Kenelle kyseinen yritysluotto on suunnattu? Joskus tulee tilanteita, kun eri kokoiset ja ikäiset yritykset ovat rahan tarpeessa. Luottoa yritykselle kannattaa hakea, jos se auttaisi yritystäsi kohti parempaa tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Mikäli painit kassavirtaongelmissa tai saat yllättäviä kuluja, ei siitä kannata kärsiä pitkään, vaan pohtia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Monet suuntaavat tässä tilanteessa pankkiin, mutta meidän ratkaisumme on helppo ja joustava ilman turhaa paperisotaa ja monimutkaisia kiemuroita. Voit siis hakea meiltä yritysluottoa netistä nopealla aikataululla.

Myönnämme lainaa yrityksille, jotka täyttävät nämä muutamat kelpoisuusvaatimukset:

  • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
  • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys sekä sen johto toimii Suomessa
  • Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Hae luottoa

Hae yrityksellesi luottoa kätevästi netistä, koko prosessiin ei mene kuin muutama minuutti. Valittavanasi on lainasumma aina tuhannesta eurosta sataantuhanteen euroon saakka - eli voit helposti valita tarpeisiisi ja maksukykyysi sopivan määrän. Tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin lainaprosessista ja sen etenemisestä voit lukea yrityslaina–osiostamme. Mikäli lähetät hakemuksen arkisin ennen kello 16, käsittelemme ja annamme lainapäätöksen jo saman päivän aikana. Lähetä siis lainahakemus heti ja pääset toteuttamaan visiosi nopeammin.

Yritysluoton takaisinmaksu

Monesti yritysluottojen kohdalla huolia aiheuttaa lainan takaisinmaksu ja kulut. Haluamme, että lainaprosessi on kokonaisuudessaan mutkaton myös lainan ottajalle, joten hinnoittelumme on avointa ja selkeää. Olemme suunnitelleet lainat siten, että jokaiselle lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, eikä muita kuluja. Näin ollen tiedät aina kuinka paljon sinulle tulee lainasta maksettavaa. Voit tutustua mahdollisiin kuluihin helposti lainalaskurimme avulla, jolla voit vertailla eri lainasummia ja takaisinmaksukuukausia. Koko laina maksetaan takaisin tasaerissä ja lähetämme laskut yrityksen laskutusosoitteeseen. Voit tietysti halutessasi maksaa lainan takaisin myös etuajassa. Älä siis jahkaile, vaan lähetä hakemus jo tänään!