SUOMALAISEN YRITTÄJÄN LUONNOLLINEN VALINTA

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Saat lainatarjouksen jopa tunnissa.
Lainasta veloitetaan vain toimituspalkkio, joka määräytyy yrityksesi luottokelpoisuuden perusteella.

Yritysluotto apuna yrityksesi arjessa

Onko yrityksesi rahan tarpeessa? Yritysluotto on täydellinen ratkaisu juuri sinulle, joka koet, että yrityksesi tarvitsisi jonkinasteista rahallista apua. Tarjoamamme laina sopii kaiken kokoisille yrityksille, joilla on yllättäviä haasteita taloudessa.

Saat yritysluottoa ilman vakuuksia ja nopeasti. Myönnämme yrityksille lainaa 1000 – 100 000 euroa ja takaisinmaksu tapahtuu joustavalla aikataululla ilman yllätyksellisiä kuluja.

Yritysluottoa eri käyttökohteisiin

Kenelle tämä yritysluotto on suunnattu? Joskus tulee tilanteita joissa eri kokoiset ja ikäiset yritykset ovat rahan tarpeessa. Luottoa yritykselle kannattaa hakea, jos se auttaa yritystäsi kohti parempaa tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia.

Jos painit kassavirtaongelmissa tai saat yllättäviä kuluja, ei siitä kannata kärsiä pitkään, vaan pohtia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Monet suuntaavat tässä tilanteessa pankkiin, mutta tarjoamamme yritysluotto on helppo ja joustava ilman turhaa paperisotaa ja monimutkaisia kiemuroita. Voit siis hakea yritysluottoa netistä heti nopealla aikataululla.

Tällaisille yrityksille myönnämme luottoa:

  • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
  • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys sekä sen johto toimii Suomessa
  • Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Esimerkkejä yleisistä rahoituskohteista:

Näin haet yritysluottoa

Hae yrityksellesi luottoa helposti verkossa, hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Valittavanasi on lainasumma aina tuhannesta eurosta sataantuhanteen euroon saakka - eli voit helposti valita tarpeisiisi ja maksukykyysi sopivan määrän.

Jos lähetät hakemuksen arkisin ennen kello 16, käsittelemme ja annamme lainapäätöksen jo saman päivän aikana. Lähetä lainahakemus heti ja pääset toteuttamaan visiosi nopeammin.

Vakuudeton yritysluotto

Tarjoamamme vakuudeton yritysluotto on suuruudeltaan 1000 – 100 000 euroa, joten se sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin kaiken kokoisille yrityksille. Kun luottoa haetaan 1000 - 20 000 euroa, takaajaksi riittää yksi henkilö. Tätä suurempiin lainoihin tarvitaan kaksi takaajaa. Vakuudettomassa yritysluotossa takaajana voi toimia yrittäjä itse tai yrityksessä työskentelevät muut henkilöt. Takaajana voi hyvin toimia myös yrityksen ulkopuolinen henkilö.

Yritysluoton takaisinmaksu

Joskus yritysluottojen kohdalla huolia aiheuttaa lainan takaisinmaksu, korko ja kulut. Haluamme, että lainaprosessi on kokonaisuudessaan mutkaton myös lainan ottajalle, joten hinnoittelumme on avointa ja selkeää. Olemme suunnitelleet lainat siten, että jokaiselle lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, eikä muita kuluja. Tiedät siis aina kuinka paljon sinulle tulee lainasta maksettavaa.

Luotto maksetaan takaisin tasaerissä ja lähetämme laskut yrityksen laskutusosoitteeseen. Voit tietysti niin halutessasi maksaa lainan takaisin myös etuajassa. Älä siis jahkaile, vaan lähetä hakemus jo tänään!

Valitse kotimainen rahoitusyhtiö

BusinessCredit-yritysluotot tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö WS Finance Oy. Yrityksemme on toiminut rahoitusalalla yli 12 vuoden ajan ja auttanut jo satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä, sekä yrityksiä erilaisissa rahoitustarpeissa.

Jäikö sinulle vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä -osiosta. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 8:30-16.