WS Finance ja Sortter yhteistyössä yrityslainojen vertailussa

WS Finance ja lainavertailualusta Sortter toimivat yhteistyössä yritysasiakkaiden laina- ja rahoitustarpeissa. Sortterin vertailualustalla suomalaiset yritykset hoitavat talousasioitaan ja etsivät tarpeeseensa sopivaa laina- tai rahoitustuotetta. WS Financen BusinessCredit-lainatuote on tarjolla merkittävälle joukolle Sortterin yritysasiakkaita vertailupalvelun yhteydessä.

”Yhteistyö Sortterin kanssa mahdollistaa sen, että yritysasiakas voi saada vertailualustalta myös BusinessCredit-tarjouksen osana yrityslainojen vertailua”, kertoo WS Financen rahoitusjohtaja Jenni Mäkelä.

WS Finance panostaa nopeaan ja joustavaan palveluun sekä pyrkii välttämään turhaa byrokratiaa ja paperisotaa. Vastuullinen luotonanto tarkoittaa WS Financelle sitä, että yhtiö toimii aina lakia ja asiakasta kunnioittaen.

“Vastuullisen luotonannon tulee näkyä jokaisen rahoitusalan yrityksen kaikessa toiminnassa aina markkinoinnista lainan takaisinmaksuun saakka”, Mäkelä toteaa.

”Suomalaisilla yrityksillä on yhä monipuolisempia rahoitustarpeita. Yrityslainojen vertailu on vaivaton tapa selvittää lainakustannuksia digitaalisessa ympäristössä, ja siksi lainavertailun suosio onkin kasvanut viime vuosina runsaasti. Asiakkaamme etsivät lainavertailusta parhaiten heidän tarpeisiinsa soveltuvan, ehdoiltaan kannattavimman vaihtoehdon. Lisäksi asiakkaillemme on tärkeää, että rahoituskumppani pystyy vastaamaan yrityksen rahoitustarpeisiin tulevaisuudessakin”, toteaa Sortterin liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Reetta Sinelampi.

Yhteistyö WS Financen kanssa on ollut kaikin puolin toimivaa. WS Finance ja Sortter seuraavat aktiivisesti markkinaa ja sen alati muuttuvia tarpeita sekä kehittävät yhteistyötä jatkuvasti.

WS Finance lyhyesti

WS Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen, vakavarainen rahoitusyhtiö, joka tekee rahoitukset omasta taseesta. Siksi yhtiö voikin toimia nopeasti ja joustavasti ja taaten rahoituksiin kilpailukykyisen hinnan. BusinessCredit-yrityslainan lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös yrityslimiitti.

Sortter lyhyesti

Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 150 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit.

Sortter järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti kaikki lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yrityslainojen ja laskurahoituksen kilpailutuksessa.

 

WS Finance Oy
Jenni Mäkelä
jenni@wsfinance.fi

Sortter Oy
Reetta Sinelampi
reetta.sinelampi@sortter.com

13.3.2023

Investointirahoitus kasvun ja kehityksen mahdollistajana

Oikeanlainen, tarkoin harkittu investointirahoitus voi olla se kauan kaivattu sysäys yrityksen kasvulle ja kehitykselle. Blogissamme pureudumme investointirahoituksen merkitykseen, sen moninaisiin vaihtoehtoihin ja avainasioihin, jotka on hyvä muistaa, kun lähtee rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.
11.6.2024

Rahoitus yrityksen ostoa varten

Yrityksen ostaminen on merkittävä askel yrittäjyydessä. Se voi olla tapa yrittämisen aloittamiselle tai osa jo olemassa olevan yrityksen liiketoiminnan kasvustrategiaa. Siksi yritysoston rahoituksen suunnittelu ja hankinta ovat keskeisiä asioita tässä prosessissa. Lue blogitekstimme eri rahoitusvaihtoehdoista ja nappaa vinkit onnistuneeseen yritysostoon.
28.5.2024