WS Finance Oy & IceHearts

BusinessCredit yrityslainan tarjoaja, lahtelainen WS Finance Oy osoitti Yritysystävä -tukensa IceHearts Lahden toiminnalle viimeaikaisella lahjoituksellaan.

WS Finance Oy lahjoitti IceHearts Lahden toimipisteen käyttöön Lahti Basketball -koripallojoukkueen kausikortteja, tarjoten nuorille mahdollisuuden seurata suomalaisen koripallon huippuluokan pelejä paikan päällä.

IceHearts ry on organisaatio, jonka toiminta perustuu ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön hyödyntäen joukkueurheilua. IceHearts ry:n tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille vahva tukiverkosto sekä positiivisia kokemuksia urheilun parissa ja tätä kautta auttaa lapsia ja nuoria kasvamaan vahvoiksi yksilöiksi omassa elämässään.

Lahjoituksellaan WS Finance Oy haluaa vaikuttaa positiivisesti paikallisyhteisöönsä sekä tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. IceHearts Lahden ja WS Finance Oy:n välinen yhteistyö ei ainoastaan tarjoa urheiluelämyksiä nuorille, vaan vahvistaa paikallista yhteisöllisyyttä ja tukee IceHearts ry:n korvaamattoman arvokasta työtä ennaltaehkäisevän lastensuojelun parissa.

1.11.2023

Kesäsesonki tulee, oletko valmis?

Kesä lähestyy ja se merkitsee monille yrityksille kiireistä aikaa. Asiakkaat ovat aktiivisempia ja hankkivat tuotteita sekä palveluita kesäaktiviteetteihin ja lomakauden tarpeisiin. Yrittäjän on tärkeää valmistautua vastaamaan tähän lisääntyvään kysyntään ja hyödyntää kesän tarjoamat markkinointimahdollisuudet. Nappaa blogistamme vinkit kesäsesonkiin valmistautumiseen.
30.4.2024

Kasvurahoitus tukemassa yrityksen kasvua ja markkinointia

Kasvurahoituksella on usein hyvin merkittävä rooli yrityksen markkinoinnissa sekä yrityksen brändin rakentamisessa. Tarkista blogistamme, mitkä ovat tämän hetken suurimmat kasvutrendit ja lue, kuinka kasvurahoitus ja markkinointi voivat yhdessä muodostaa voimakkaan tandemin yrityksesi kasvulle.
16.4.2024

Yrityksen autorahoitus

Tässä blogitekstissä pureudumme yrityksen autorahoituksen maailmaan ja tutustumme vakuudettoman yrityslainan mahdollisuuksiin. Autorahoitus on keskeinen osa yrityksen kasvua ja kehitystä, ja vakuudeton yrityslaina voikin tarjota nopean ja joustavan ratkaisun tällaisiin rahoitustarpeisiin.
4.4.2024