Factoring rahoitus

Factoring on tehokas rahoitusmuoto, jossa rahoitusyhtiö myöntää luottoa myyntisaatavia vastaan. Näin yrityksen myyntisaatavissa odottavat varat saadaan käyttöön välittömästi. Käytännössä rahoitusyhtiö hallinnoi yrityksen laskutusta ja tilittää myyntisaatavat yritykselle heti eikä vasta laskun eräpäivänä.

Mihin tilanteeseen factoring sopii?

Factoring sopii yrityksellesi, kun tavoitteena on tehostaa maksuvalmiutta pitkäjänteisesti tai haluat hyödyntää myyntisaamisiin sidotun pääoman esimerkiksi investointeihin tai muihin resursseihin. Rahoituspalvelun lisäksi factoring on tapa saattaa laskut hallinnoitaviksi, jolloin yrityksesi ei tarvitse miettiä laskutusta ja reskontraa - hoidamme myös myyntisaatavien maksuvalvonnan ja perinnän.

Mikäli haluat parantaa yrityksen tilapäistä maksuvalmiutta tai tasata kausivaihteluita, tutustu laskurahoitus palveluumme.

Factoring rahoituksen edut

Factoring ei pelkästään tehosta yrityksen kassavirtaa vaan se myös antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi riittävästi maksuaikaa ja ulkoistaa myyntisaatavien hallinnan. Yritys voi siis tarjota saumattoman palvelukokemuksen asiakkailleen ja keskittyä itse omaan ydinosaamiseensa. Valitsemalla factoring rahoituksen tarjoajan, jolla on taustallaan hyvä perintätoimisto, varmistat laskujen hallinnoinnin alusta loppuun.

  • Tehostaa kassavirtaa
  • Vapauttaa yrityksen resursseja laskujen hallinnoinnista
  • Asiakaskokemus säilyy yhtenäisenä

Factoring hinnoittelu

Factoring sopimuksen hinnoittelu on yksilöllistä, muodostuen esimerkiksi rahoitettavien saatavien määrästä ja pääomasta. Ota rahoitusasiantuntijoihimme yhteyttä alla olevalla lomakkeella kuullaksesi lisää palvelusta ja teemme sinulle tarjouksen.

Factoring tehostaa maksuvalmiutta

  • Nopea tapa vapauttaa käyttöpääomaa
  • Kattava myyntisaatavien hallinta
  • Parempi maksuvalmius jatkuvalla luottosopimuksella
  • Rahoituksen saaminen ei vaadi reaalivakuutta

Kiinnostuitko factoring-rahoituksesta?

Jätä yhteydenottopyyntö