Laskujen rahoitus

Laskujen rahoitus – Laskujen myynti ja Factoring

Laskurahoitus on matalariskinen rahoitus yritykselle, jonka tavoitteena on nostaa maksuvalmiutta, tehostaa kassavirtaa ja ohjata myyntisaataviin sidottua pääomaa muihin resursseihin.

Laskujen myyntiin on kaksi vaihtoehtoa; yksittäisten laskujen myynti ja factoring. Laskurahoitus tapoja kannattaa vertailla ja valita yrityksesi tilanteeseen sopivin ratkaisu.

Yksittäisten laskujen rahoitus

Yksittäisten laskujen myynti on nopea keino rahoittaa laskut heti ja vapauttaa pääomaa kausivaihtelujen tasaamiseen tai hetkellisen kassavajeen tasaamiseen. Voit valita mitkä laskut haluat rahoittaa ja myydä yrityksesi laskut helposti verkossa.

Kun lähetät tiedot rahoitettavista laskuista, lähetämme henkilökohtaisen tarjouksen myyntisaatavien rahoituksesta ja voit muuttaa laskut rahaksi jopa saman päivän aikana.

Laskujen myynti muuttaa laskut rahaksi nopeasti

 • Joustava laskurahoitus, joka ei vaadi sitoutumista
 • Hetkellisen kassavajeen ja kausivaihtelujen tasaamiseen
 • Laskujen myyminen onnistuu helposti verkossa
 • Laskujen rahoitus ja rahat yrityksesi käyttöön jopa samana päivänä
Tutustu laskujen myyntiin

Factoring

Factoring rahoitus sopii yritykselle, jonka tavoitteena on tehostaa kassavirtaa pitkäjänteisesti ja vapauttaa myyntisaataviin sidottua pääomaa muihin resursseihin. Factoring sopimuksen myötä rahoitusyhtiö hallinnoi yrityksen laskutusta ja tilittää myyntisaatavat yritykselle heti. Tällöin koko laskutusprosessi on ulkoistettu ja yrityksen on mahdollista keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Factoring rahoitus on tehokas kokonaisuus

 • Pitkäjänteiseen kassavirran tehostamiseen esimerkiksi kasvuyrityksille
 • Nopea tapa vapauttaa myyntisaataviin sidottua pääomaa
 • Vapauttaa resursseja laskujen hallinnoinnista yrityksen ydinliiketoimintaan
 • Mahdollistaa asiakkaille riittävät maksuajat
Tutustu factoring rahoitukseen

Yrityslaina vai laskurahoitus?

Laskurahoitus on tehokas rahoitusmuoto kassavirran tehostamiseen, kassavajeen tasaamiseen ja pääoman vapauttamiseen muihin resursseihin. Suurempiin yksittäisiin investointeihin, kuten laitehankintoihin tai varaston täyttämiseen yrityslaina on sopivampi rahoitusmuoto. Yrityslainaa voi hakea helposti verkossa ilman vakuuksia ja sen hinnoittelu on kiinteää. Lainassa on kiinteä kuukausierä, sekä laina on koroton ja ainoa kulu on toimituspalkkio. Tiedät siis aina, kuinka paljon lainasta on maksettavaa.

Älä odottele eräpäivää, aloita laskurahoitus nyt

Maksuaikojen venyminen ei enää ole vain merkki siitä, että laskutettavalla yrityksellä on vaikeuksia kassavirtojen hallinnassa. Monien yritysten strategiaan kuuluu maksaa laskunsa oman aikataulunsa mukaisesti.

Tällä pyritään maksimoimaan yrityksen käytettävissä oleva pääoma lykkäämällä alihankkijoiden laskujen maksua jopa usean kuukauden päähän, jotta rahaa jää yrityksen muihin resursseihin. Luottorajojen kuukausittainen venyttäminen ei ole hyväksi liiketoiminnalle ja heikentynyt maksukyky voi olla kohtalokasta.

Laskurahoituksen avulla taklaat pitkät maksuajat ja nopeutat saatavien kiertoa.

 • Nopea tapa vapauttaa pääomaa
 • Kilpailukykyinen hinta
 • Ei ennakko tai -aloitusmaksuja
 • Ilman reaalivakuuksia