Sawaxe Oy varmisti yritystoiminnan kestävän kasvun BusinessCreditin tuella

Vuonna 2008 perustettu Sawaxe Oy on ravintolasuunnittelun asiantuntija, joka tuo markkinoille näyttäviä ja erikoisia sisustuselementtejä. Yrityksen asiantuntemus ulottuu laajasti eri ravintolakonseptien suunnittelusta ja rakentamisesta aina tarvittavien dokumenttien ja lupien hakemiseen. Yrityksen kokemus on pitkä ja sen käsialaa ovat muun muassa amerikkalaistyyliset ravintolat Myyrmäessä ja Tikkurilassa, lukuisat Pataässä pubit eripuolella Suomea sekä Helsingin sydämessä sijaitseva, suosittu Erottaja Bar karaokeyökerho. Sawaxe Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen ratkaisuja, jotka herättävät tunteita ja pysäyttävät katsojan.

Kuten monet muutkin yritykset, Sawaxe Oy koki merkittäviä haasteita COVID-19-pandemian alkaessa Suomessa vuonna 2020. Pandemia lamaannutti yrityksen toiminnan ja aiheutti äkillisen tarpeen lisärahoitukselle. Taloudellisiin haasteisiin vastatakseen yritys päätti hakea tukea BusinessCreditin yrityslainasta.

”Tiesin jo entuudestaan, että tällaista lainaa on tarjolla”

Kun Sawaxe Oy lähti etsimään kumppania rahoitukseen, oli BusinessCreditin yrittäjävetoinen emoyhtiö yrittäjä Martti Korhoselle jo tuttu ja sitä kautta hän oli kuullut BusinessCreditin yrityslainasta. ”Tiesin jo entuudestaan, että tällaista lainaa on tarjolla, kun olin Lahteen tehnyt pari ravintolaa”, Korhonen kertoo. Emoyhtiön kanssa hyvin sujuneiden yhteistöiden ansiosta BusinessCredit oli hänelle luonteva valinta. Korhonen sanoo valinnan perustuneen puhtaasti luottamukseen ja aiemmin saatuun positiiviseen kokemukseen.

”Kun otti yhteyttä BusinessCreditin asiakaspalveluun, sai ystävällisen avun”

Korhosen mukaan BusinessCredit erottui lisäksi erityisesti ymmärtäväisyydellään ja joustavuudellaan. Kun yksi lainan maksueristä viivästyi, BusinessCredit suhtautui tilanteeseen ymmärtäväisesti ja auttoi sopimaan uuden maksuaikataulun. ”Vaikka kuukausimaksun myöhästyminen olikin kiusallinen asia, niin sen järjestely hoitui hyvin luonnollisesti. Asia meinasi nolostuttaa silloin, mutta kun otti yhteyttä BusinessCreditin asiakaspalveluun, sai ystävällisen avun”, hän kertoo. Tämä osoitti Sawaxe Oy:lle, että BusinessCredit ei ole vain rahoittaja, vaan kumppani, joka tukee yritystä vaikeinakin aikoina.

”Vaikka kuukausimaksun myöhästyminen olikin kiusallinen asia, niin sen järjestely hoitui hyvin luonnollisesti”

Ystävällisen ja osaavan asiakaspalvelun lisäksi Sawaxe Oy arvosti mahdollisuutta BusinessCredit yrityslainan helppoon korottamiseen. Nopea ja yksinkertainen lainankorotus on mahdollistanut joustavan reagoinnin liiketoiminnan tarpeisiin BusinessCreditin yrityslainan ansiosta Sawaxe Oy onnistui jatkamaan toimintaansa sujuvasti myös kriisiaikoina. BusinessCreditin yrityslaina on mahdollistanut sen, että yritys on voinut keskittyä siihen mitä se osaa parhaiten - luoda ainutlaatuisia ja puhuttelevia tiloja asiakkailleen. Sawaxe Oy:n kokemus BusinessCreditin kanssa osoittaa, että oikeanlainen rahoituskumppani voi olla ratkaisevassa roolissa yrityksen kyvyssä selviytyä haasteista ja jatkaa kasvuaan.

22.5.2024

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu!

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

Investointirahoitus kasvun ja kehityksen mahdollistajana

Oikeanlainen, tarkoin harkittu investointirahoitus voi olla se kauan kaivattu sysäys yrityksen kasvulle ja kehitykselle. Blogissamme pureudumme investointirahoituksen merkitykseen, sen moninaisiin vaihtoehtoihin ja avainasioihin, jotka on hyvä muistaa, kun lähtee rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.
11.6.2024

Rahoitus yrityksen ostoa varten

Yrityksen ostaminen on merkittävä askel yrittäjyydessä. Se voi olla tapa yrittämisen aloittamiselle tai osa jo olemassa olevan yrityksen liiketoiminnan kasvustrategiaa. Siksi yritysoston rahoituksen suunnittelu ja hankinta ovat keskeisiä asioita tässä prosessissa. Lue blogitekstimme eri rahoitusvaihtoehdoista ja nappaa vinkit onnistuneeseen yritysostoon.
28.5.2024