03 3399 3601
 
Kirjaudu sisään

Yrittäjä, rahoitu. BusinessCredit Pro – ­yrityslainaa jopa 5 000 000 €

BusinessCredit Pro – räätälöity
rahoitusratkaisu isompaan tarpeeseen

BusinessCredit
1 000 € -
BusinessCredit Pro
yli 100 000 €
3 kk
12 kk
Luoton määrä:
Toimituspalkkio:
Yhteensä laskurissa:
Kuukausierä:
Jätä hakulomakkeella yhteystiedot. Asiantuntijamme on yhteydessä 2 arkipäivän sisällä ja rakentaa räätälöidyn rahoitusratkaisun yrityksellesi.
 1. Täytä lomake
 2. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä
 3. Saat räätälöidyn rahoitusratkaisun
 4. Siirrämme rahat yrityksesi tilille

BusinessCredit Pro -laina

 • Lainasumma jopa 5 000 000 €
 • Reaalivakuudet ja yrityksen hyvä taloudellinen tilanne alentavat marginaalia ja kustannuksia
 • Huomioimme aina myös positiiviset tulevaisuuden näkymät lainapäätöksissä
 • Laina-asiantuntijamme varmistaa rahoitussuunnitelman ja takaisinmaksun liiketoimintasi tarpeeseen ja tilanteeseen sopiviksi
 • Henkilökohtaisella tapaamisella laina-asiantuntijamme kanssa saat opastusta ja neuvoja yritysrahoitukseen liittyviin tilanteisiin
 • Lainasta veloitetaan vuosikorkoa, joten maksat vain käytetystä ajasta

Miksi BusinessCredit Pro -laina?

Suomalainen
Dynaaminen
Luotettava

Luotettavaa lainaa

WS Finance Oy:n rahoitusalan ammattilaiset ovat palvelleet suomalaisia kuluttajia ja yrityksiä jo vuodesta 2006. Olemme täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys ja luottokumppanina joustava ja vakavarainen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, nopeasti ja ystävällisesti.
Lue lisää

Yrityslaina

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit ovat kiristäneet lainanmyöntöpolitiikkaansa etenkin yrityslainapuolella. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut, Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa lainaa, jossa yritykseltä ei vaadita raha- tai esinevakuutta lainalle.

BusinessCreditin tarjoaman yrityslainan hakeminen on helppoa – yrityslainaa haetaan täysin sähköisesti ja se vie vain muutaman minuutin. Ylimääräistä paperityötä ei tarvita. Lisäksi lainan kulut voidaan vähentää kirjanpidossa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslainamme voi olla suuruudeltaan 1 000 – 100 000 euroa, joten se sopii eri kokoisille yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti. Lainalla on 3-12 kuukauden maksuaika ilman reaalivakuuksia.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö 20 000 euron lainaan asti, jonka jälkeen lainan takaajia tarvitaan kaksi. Lainaa hakiessasi voit helposti valita lainattavan summan ja lainan takaisinmaksuajan. Lainalaskurimme avulla voit helposti vertailla eri lainamääriä, kuukausieriä ja toimituspalkkioita haluamallesi summalle.

Palvelumme on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainaa esimerkiksi yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen. Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset koosta ja alasta riippumatta; osa tarvitsee lainaa uusiin laitteisiin, toiset liiketoiminnan kasvattamiseen ja jollekin yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave, joka tarvitsee toteutuakseen rahoitusta.

Yrityslainamme hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä; kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut.

Tarjoamamme laina on täysin kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman reaalivakuuksia. Rahoitushakemustamme varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, mikä helpottaa prosessia huomattavasti. Koska haluamme auttaa monenlaisia yrityksiä eri tilanteissa, on kelpoisuusvaatimuksia vain muutama.

Lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Yrityksen on sen lisäksi täytettävä nämä muutamat kriteerit, jotta voimme myöntää lainan:

 • Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
 • Takaajalla ei ole maksuhäiriöitä
 • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
 • Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys

Yrityslainaa nopeasti netistä

Käsittelemme yrityslainahakemukset arkipäivisin muutamassa tunnissa ja laina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä. Muistathan täyttää hakemuksen tarkasti, sillä emme voi hyväksyä lainaa, mikäli hakemuksen tiedot ovat virheellisiä. Suosittelemme myös pitämään lainan takaajat ajan tasalla lähettäessäsi hakemusta, jotta he voivat saman tien allekirjoittaa lainan sähköisesti, etkä joudu odottelemaan turhaan.

Lue yksityiskohtaisempi kuvaus lainanhakuprosessista kokonaisuudessaan Hae lainaa -sivulta.

Suomalainen yrityslaina

BusinessCreditin yrityslainan tarjoaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme auttaneet luottamuksella satojatuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä rahoitustarpeissa jo 12 vuoden ajan. Meillä on myös Bisnoden korkein AAA-luokitus. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa suomalaisten yritysten menestystarinaa auttamalla yritysrahoituksen turvaamisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme kaikissa yrityslainaan liittyvissä kysymyksissä tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Blogi

Yrittäjän palkka – huomioi nämä asiat

Miten hyvin yrittäjä voi tienata ja mitä asioita olisi syytä huomioida yrittäjän palkkaa laskettaessa? Kokosimme yhteen yrittäjän palkkaan vaikuttavat tekijät sekä palkasta tehtävät vähennykset, jotka kannattaa huomioida lopullista käteen jäävää palkkaa laskettaessa.
12.3.2019

Testaa sovitko yrittäjäksi

Monesti menestyviä yrittäjiä yhdistävät samankaltaiset ominaisuudet. Menestyvän yrittäjän reseptin yksi tärkeimmistä ainesosista on asenne, mutta tietyt luonteenpiirteet helpottavat yrittäjänä toimimista.
28.1.2019

Ajankohtaista

Pääsiäisen ja Vapun poikkeavat aukioloajat

15.4.2019
Asiakaspalvelumme on avoinna:
Perjantai 19.4.2019 klo 11-16
Lauantai 20.4.2019 klo 11-16
Sunnuntai 21.4.2019 klo 11-16
Maanantai 22.4.2019 klo 11-16
Keskiviikko 1.5.2019 klo 11-16

Huoltokatko lauantaina 16.3.2019

13.3.2019
Laina- ja asiakaspalvelussamme on huoltokatko lauantaina 16.3.2019 klo 15-22.

Palvelemme jälleen normaalisti sunnuntaina. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Tiedote

1.3.2019
J.W.-Yhtiöt Oy:n yritysrahoitusliiketoiminta on siirtynyt sisaryhtiö WS Finance Oy:lle 1.3.2019. Sekä J.W.-Yhtiöt Oy että WS Finance Oy kuuluvat vakavaraiseen lahtelaiseen WestStar-konserniin.

Avoimet sekä uudet lainasopimukset siirtyvät kaikkine oikeuksineen WS Finance Oy:lle 1.3.2019. Siirto ei aiheuta muutoksia BusinessCredit-lainan kustannuksiin tai sen takaisinmaksuun. Myös asiakaspalvelu yhteystietoineen säilyy ennallaan.

WS Finance Oy on vuonna 2018 perustettu yhtiö, joka keskittyy vain yritysrahoitukseen ja tulee lähitulevaisuudessa laajentamaan tuotevalikoimaansa. BusinessCredit-yrityslainan lisäksi yhtiö tarjoaa jatkossa myös räätälöityjä ja kattavampia yritysrahoituspalveluita. Kerromme uusista rahoitusmahdollisuuksista lisää lähiaikoina.

Yhteistyöterveisin,
WS Finance Oy
Korkein AAA-luottoluokitus 2017 Suomen Vahvimmat Platina 2017 Kauppalehden Menestyjät 2017