Saiko yrityksesi oikeanlaista tukea koronakriisistä selviämiseen?

Kerro miten yritystoimintasi on muuttunut kuluneen vuoden aikana

Hei yrittäjä! Kerro mielipiteesi koronakriisin tukitoimista yrityksille. Mitä tukitoimia yrityksesi hyödynsi, sekä millaisia tukitoimia yrityksesi tarvitsisi nyt ja jatkossa selvitäkseen koronakriisin vaikutuksista?

Kyselyn tuloksilla pyrimme jakamaan tietoa koronakriisin vaikutuksista yrityksiin, sekä kartoittamaan millaiset ratkaisut yrittäjät kokevat tarpeellisiksi tulevaisuudessa liiketoiminnan vakauttamiseksi. Kyselyn vastaukset ja tulokset käsitellään täysin anonyymisti.

22.6.2020
Arvostele artikkeli
0 / 5 (0 ääntä)
Yrittäjän koulutus voi olla yrittäjäopintoja tai muuta liiketoimintaa tukevaa koulutusta

Yrittäjän koulutus

Olitpa aloitteleva tai kokenut yrittäjä, koulutus tuo potkua liiketoimintaasi. Yrittäjän kannattaa opiskella yrittäjyyden lisäksi muita liiketoimintaa kehittäviä taitoja. Katso myös miloin koulutus voidaan vähentää verotuksessa ja mitä koulutustukia yrittäjä voi hakea.
15.10.2020
Yrityksen arvonmäärityksen menetelmät

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen arvonmääritykseen on olemassa erilaisia menetelmiä, joita kannattaa yleensä käyttää ristiin. Näin yrityksen arvosta saadaan mahdollisimman realistinen kuva. Artikkelistamme löydät erilaiset arvonmääritysmenetelmät.
21.9.2020
Auto yritykselle: Oma auto, firman auto vai leasing auto?

Auto yritykselle

Kun yrityksen liiketoimintaan tulee ajankohtaiseksi auton hankinta, kannattaa vaihtoehtoja punnita ennen autokaupoille suuntaamista. Tässä oppaassa käymme läpi mitä yrittäjän on hyvä tietää auton ostamisesta ja sen käytön vaikutuksesta.
8.9.2020