Saiko yrityksesi oikeanlaista tukea koronakriisistä selviämiseen?

Hei yrittäjä! Kerro mielipiteesi koronakriisin tukitoimista yrityksille. Mitä tukitoimia yrityksesi hyödynsi, sekä millaisia tukitoimia yrityksesi tarvitsisi nyt ja jatkossa selvitäkseen koronakriisin vaikutuksista?

Kyselyn tuloksilla pyrimme jakamaan tietoa koronakriisin vaikutuksista yrityksiin, sekä kartoittamaan millaiset ratkaisut yrittäjät kokevat tarpeellisiksi tulevaisuudessa liiketoiminnan vakauttamiseksi. Kyselyn vastaukset ja tulokset käsitellään täysin anonyymisti.

22.6.2020
Arvostele artikkeli
0 / 5 (0 ääntä)

Maksuehdon valinta

Maksuehdon valinnalla on merkitystä yrityksen talouteen ja liian pitkät maksuehdot saattavat ajaa pienen yrityksen talouden ahtaalle. Liian pitkä maksuaika voi heilauttaa yrityksen taloutta, mutta liian lyhyt voi vaikuttaa negatiivisesti asiakassuhteisiin. Punnitse mikä maksuehto sopii parhaiten omalle liiketoiminnallesi.
1.6.2020

Yrityslaina toiminimelle

Toiminimi voi tarvita ulkopuolista rahoitusta samoin kuin muutkin yritysmuodot. Toiminimelle otettu yrityslaina eroaa oleellisesti vastuiden osalta esimerkiksi osakeyhtiölle otetutusta yrityslainasta. Lue artikkelistamme mitä kannattaa ottaa huomioon, kun pohdinnassa on yrityslaina toiminimelle.
11.5.2020

Yrittäjän vakuutukset

Yrittäjä tarvitsee aina tiettyjä lakisääteisiä vakuutuksia, mutta näiden lisäksi jokaisen yrittäjän kannattaa ottaa tiettyjä vapaaehtoisia vakuutuksia.Tässä artikkelissa käymme läpi mitä pakollisia vakuutuksia yrittäjä tarvitsee, ja mitä kannattaa ottaa tulevaisuuden varalle.
27.4.2020