Saiko yrityksesi oikeanlaista tukea koronakriisistä selviämiseen?

Hei yrittäjä! Kerro mielipiteesi koronakriisin tukitoimista yrityksille. Mitä tukitoimia yrityksesi hyödynsi, sekä millaisia tukitoimia yrityksesi tarvitsisi nyt ja jatkossa selvitäkseen koronakriisin vaikutuksista?

Kyselyn tuloksilla pyrimme jakamaan tietoa koronakriisin vaikutuksista yrityksiin, sekä kartoittamaan millaiset ratkaisut yrittäjät kokevat tarpeellisiksi tulevaisuudessa liiketoiminnan vakauttamiseksi. Kyselyn vastaukset ja tulokset käsitellään täysin anonyymisti.

22.6.2020
Arvostele artikkeli
0 / 5 (0 ääntä)

Monipuoliset maksutavat yritykselle

Toimipa yrityksesi verkossa tai fyysisessä toimipisteessä, monipuolisten maksutapojen tarjoaminen asiakkaille kannattaa aina. Monipuolinen tarjonta varmistaa, että jokainen asiakas löytää mieluisan maksutavan ja saa entistä paremman asiakaskokemuksen.
3.8.2020

Sivutoiminen yrittäjyys

Sivutoiminen yrittäjyys on monesti hyvä keino hankkia lisäansioita päätoimeentulon ohella. Sivutoiminenkin yrittäjyys tuo mukanaan tiettyjä velvollisuuksia, jotka on syytä huomioida ennen aloittamista.
7.7.2020

Maksuehdon valinta

Maksuehdon valinnalla on merkitystä yrityksen talouteen ja liian pitkät maksuehdot saattavat ajaa pienen yrityksen talouden ahtaalle. Liian pitkä maksuaika voi heilauttaa yrityksen taloutta, mutta liian lyhyt voi vaikuttaa negatiivisesti asiakassuhteisiin. Punnitse mikä maksuehto sopii parhaiten omalle liiketoiminnallesi.
1.6.2020