Saiko yrityksesi oikeanlaista tukea koronakriisistä selviämiseen?

Kerro miten yritystoimintasi on muuttunut kuluneen vuoden aikana

Hei yrittäjä! Kerro mielipiteesi koronakriisin tukitoimista yrityksille. Mitä tukitoimia yrityksesi hyödynsi, sekä millaisia tukitoimia yrityksesi tarvitsisi nyt ja jatkossa selvitäkseen koronakriisin vaikutuksista?

Kyselyn tuloksilla pyrimme jakamaan tietoa koronakriisin vaikutuksista yrityksiin, sekä kartoittamaan millaiset ratkaisut yrittäjät kokevat tarpeellisiksi tulevaisuudessa liiketoiminnan vakauttamiseksi. Kyselyn vastaukset ja tulokset käsitellään täysin anonyymisti.

22.6.2020
Arvostele artikkeli
0 / 5 (0 ääntä)
Yrityslaina on rahoitusvaihtoehto osakeyhtiölle

Laina osakeyhtiölle

Usein pienen osakeyhtiön rahoitustarpeissa yrittäjä tai osakas rahoittaa liiketoimintaa itse, mutta jossain vaiheessa yhtiölle voi tulla tarve ulkopuoliselle rahoitukselle. Tässä artikkelissa selvitämme osakeyhtiön eri rahoitusvaihtoehtoja.
5.1.2021
Yrityksen joululahjoissa kannattaa huomioida verottajan näkökulma

Yrityksen joululahjat

Joulu on lähellä ja on taas aika ilahduttaa yrityksen työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita joulutervehdyksellä. Tässä artikkelissa kertaamme mitä kannattaa huomioida lahjojen verotuksessa ennen kaupoille suuntaamista.
7.12.2020
Onko yrittäjällä lomaa koskaan?

Yrittäjän loma

Yksi yrittäjyyden ennakkoluuloista on, että yrittäjä on täysin sidottu liiketoimintaan, eikä lomaa pidetä. Huolellisella suunnittelulla ja pienellä joustamisella myös yrittäjä voi järjestää lomaa. Katso mitä on hyvä huomioida lomasuunnittelussa.
11.11.2020