ViisDone Oy:n matka kohti kasvua BusinessCreditin kanssa

Orimattilalainen ViisDone Oy on louhintapalveluihin, räjähdeaineiden kuljetuksiin ja riista-aitojen asennuksiin erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Yrityksen missiona on toteuttaa vaativatkin projektit turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen. ViisDone Oy käyttää viimeisintä tekniikkaa ja noudattaa alan tiukimpia standardeja kaikessa toiminnassaan, varmistaen korkeimman mahdollisen laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Yrityksen tarina on hyvä esimerkki siitä, kuinka oikea rahoituskumppani voi olla arvokas tuki yrityksen kasvun polulla. ViisDone Oy on löytänyt luotettavan kumppanin BusinessCreditistä - rahoituspalvelusta, joka on auttanut yritystä laajentamaan toimintaansa ja parantamaan palveluidensa laatua.

ViisDone Oy:n tarve yrityslainalle juontui halusta laajentaa ja monipuolistaa yrityksen toimintaa. Yrityksen kasvuhaaveet olivat konkreettisia: verkkosivuston perustaminen, tehostettu markkinointi ja kaluston huoltaminen, jotta räjähdeaineiden kuljetukset voitaisiin hoitaa vieläkin turvallisemmin. Tulevaisuuden haaveissa yrittäjällä on myös työntekijän palkkaaminen. Syksyllä yrittäjällä on tarkoitus lisäksi jatkokouluttautua, joka mahdollistaisi entistäkin ammattimaisempien palveluiden tarjoamisen.

Valinta rahoituskumppanista kohdistui BusinessCreditiin, jonka kanssa ViisDone Oy:n yrittäjällä oli jo aiempaa positiivista lainakokemusta. Aiempi yhteistyö oli sujunut niin hyvin, että kun uuden investointitarpeen hetki koitti, oli yrittäjän luonnollista kääntyä tutun ja turvallisen rahoittajan puoleen. ”Innostuin myös siitä, kun naapureita ollaan”, orimattilalainen yrittäjä toteaa, viitaten BusinessCreditin tarjoamaan lahtelaisyhtiöön WS Finance Oy:hyn. Työskentely luotettavan yhteistyökumppanin kanssa, joka tuntee ja ymmärtää paikalliset olosuhteet on yrityskentällä varsin tärkeää. ”Autoitte yritystäni aiemmin tiukalla hetkellä, arvostin sitä. Siitä jäi niin sanotusti hyvä maku suuhun”, yrittäjä kertoi, kun kysyimme mikä sai hänet palaamaan BusinessCreditin asiakkaaksi. 

”Autoitte aiemmin tiukalla hetkellä, arvostin sitä. Siitä jäi niin sanotusti hyvä maku suuhun”

 Erityistä kiitosta yrittäjältä keräsivät myös BusinessCreditin kausikampanjat ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. ViisDone Oy:n yrittäjä painottaa BusinessCreditin esimerkillistä ”jälkihuolenpitoa”, joka on hänen silmissään erottanut BusinessCreditin kilpailijoistaan. ”Soitot jälkikäteen ovat olleet kivoja, asiakaspalvelunne on tosi hyvää - olette tosi mukavia siellä.” yrittäjä summaa ytimekkäästi. BusinessCreditin asiallinen ja luotettava toiminta sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat siis jättäneet yrittäjään vahvan positiivisen vaikutelman.

ViisDone Oy:n ja BusinessCreditin yhteistyö on ollut molemminpuolista kumppanuutta parhaimmillaan. Rahoitustuen ansiosta ViisDone on kyennyt toteuttamaan suunnitelmiaan, jotka ovat olleet olennaisia yrityksen kasvun ja kehityksen kannalta – konkreettisimpana esimerkkinä yrityksen uudet kotisivut.

4.7.2024

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu!

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

Kestävien asiakassuhteiden rakentaminen

Kestävät asiakassuhteet ovat kriittisen tärkeitä yrityksen menestykselle. Luottamuksen rakentaminen, asiakasymmärrys ja korkealaatuinen palvelu ovat avainasemassa asiakassuhteiden vahvistamisessa. Käymme blogissamme läpi sitä, kuinka arvostuksen osoittaminen asiakkaille, jatkuva kehitys ja ongelmien ratkaisu ovat keskeisiä tekijöitä pitkäaikaisten suhteiden ylläpitämisessä.
9.7.2024

Miten lisätä pienen yrityksen näkyvyyttä kesäaikaan?

Tuntuuko siltä, ettei kesän myynti kulje odotusten mukaisesti? Kaipaatko vinkkejä kesäkauden myynnin buustaamiseen? Tässä blogissa jaamme kymmenen tehokasta vinkkiä pienen yrityksen näkyvyyden ja myynnin lisäämiseksi kesäaikaan. Nappaa vinkit ja varmista, että yrityksesi erottuu kesäisessä markkinahumussa.
25.6.2024

Investointirahoitus kasvun ja kehityksen mahdollistajana

Oikeanlainen, tarkoin harkittu investointirahoitus voi olla se kauan kaivattu sysäys yrityksen kasvulle ja kehitykselle. Blogissamme pureudumme investointirahoituksen merkitykseen, sen moninaisiin vaihtoehtoihin ja avainasioihin, jotka on hyvä muistaa, kun lähtee rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.
11.6.2024