Vakuudeton yrityslaina - Mihin tarkoituksiin sitä haetaan?

Vakuudetonta yrityslainaa myönnetään eri käyttötarkoituksiin

Niin aloitteleville kuin jo pidempään markkinoilla toimineille yrityksille voi tulla eteen tilanteita, joissa yritystoiminta kaipaa hetkellisesti ulkopuolista lisärahoitusta. Tällaisia akuutteja lainatarpeita voi ilmetä etenkin yrityksen perustamisvaiheessa tai esimerkiksi tilapäisen kassavajeen yllättäessä. Myös silloin, kun yrityksellä on toiveena kasvaa tai eteen tulee yllättäviä investointitarpeita, voi yrityslainan hankkiminen olla ajankohtaista.

Pankkien yrityslainoille vaatimat vakuusehdot ovat yleensä suhteellisen tiukat ja siksi varsinkaan kaikki pk-yritykset eivät saa helposti pankista lainaa. Tällöin verkosta haettava, helppo ja nopea vakuudeton yrityslaina voi pelastaa tilanteen.

Mihin vakuudetonta yrityslainaa kannattaa hakea?

Yrityslaina ilman vakuuksia on toimiva ratkaisu esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Yrityksen perustamiseen liittyy usein runsaasti kertaluontoisia kuluja ja välttämättömiä alkuvaiheen yritysinvestointeja. Koska kassavirtaa ei ole vielä ehtinyt kertyä, on yrityslaina usein tarpeellinen tai jopa välttämätön, jotta toiminta saadaan ylipäätään startattua.

  • Äkillisen lainatarpeen yllättäessä rahat täytyy saada tilille heti tai mahdollisimman pian. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi yritystoiminnan kannalta kriittisen koneen hajotessa tai, jotta yritys voi maksaa käsirahan tärkeästä kaupasta. BusinessCredit-yrityslaina sopii juuri tällaisiin tilanteisiin, sillä lainapäätöksen saa jo yhden päivän aikana.

  • Tilapäiseen kassavajeeseen, esimerkiksi asiakkaan isomman maksun viipyessä, nopea ja vakuudeton yrityslaina voi olla hyvä ratkaisu.

- Vakuudeton yrityslaina on oiva vaihtoehto myös silloin, kun yrityksellä ei ole tarjota yrityslainan vakuuksia, joita vaaditaan perinteiseen pankkilainaan. Pankit vaativat yrityslainalle aina reaalivakuuden, mutta BusinessCredit-yrityslainan saamiseksi riittää omavelkainen takaus. Vakuudetonta yrityslainaa voidaan myöntää kaupparekisterissä oleville, hyvämaineisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Lainan haku ja takaussitoumus onnistuvat kätevästi ja nopeasti verkossa.

- Vaikka yritys saisikin lainaa pankista, voi joskus olla tarvetta ottaa pankkilainan lisäksi pienempi ja lyhytaikaisempi, vakuudeton yrityslaina. BusinessCredit-yrityslainaa on saatavilla joustavasti 1000 eurosta aina 100 000 euroon asti.

Miksi hakea vakuudetonta yrityslainaa?

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Lainan voi hakea muutamassa minuutissa verkosta, jossa allekirjoitetaan samalla myös takaussitoumus. Yritys saa lainapäätöksen jo yhden pankkipäivän aikana, jonka jälkeen rahat tulevat suoraan tilille.

Yrityksen koosta, elinkaaresta ja tarpeista riippuen lainantarve voi vaihdella suurestikin. Tällöin on hyvä, että lainaa saa sopivan määrän juuri sen hetkiseen tarpeeseen. BusinessCredit tarjoaa yrityslainaa aina tilanteesta riippuen 1000-100 000 euroa, joten se auttaa niin pienissä kuin vähän isommissakin äkillisissä lainantarpeissa. Lainan takaisinmaksu hoituu joustavasti tasamaksuin ja ilman yllättäviä kuluja.

Erityisesti PK-yritysten jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin vakuudeton yrityslaina on koettu toimivaksi ratkaisuksi. Parhaiten vakuudettomat yrityslainat toimivat, kun ne otetaan täsmäavuksi lyhytaikaiseen tarpeeseen. BusinessCreditin yrityslainan hinnoittelu on haluttu tehdä mahdollisimman selkeäksi ja avoimeksi. Jokaiselle lainasummalle- ja ajalle on kiinteä toimituspalkkio, mutta ei muita kuluja. Kun koko laina maksetaan takaisin tasaerissä, on yrittäjä aina tietoinen tulevista maksueristä. Selkeä ja avoin hinnoittelu sekä nopea lainapäätös ovatkin saaneet yrittäjiltä paljon kiitosta.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos yrityksesi on rahoituksen tarpeessa!

27.5.2019

Vakuudetonta yrityslainaa 100 000 € asti

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

Käyttöpääomalaina osana yrityksen joustavaa arkea

Käyttöpääomalainan avulla yritys voi varmistaa sujuvan toiminnan päivittäisessä liiketoiminnassaan. Se auttaa tasapainottamaan yrityksen kassavirtaa, pitämään varaston täytettynä ja laskut maksettuna. Tutustu blogiimme, jossa käymme läpi, miten käyttöpääomalaina voi olla avuksi juuri sinun yrityksesi kasvussa ja mitä sinun tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa.
19.3.2024

Yrityksen kansainvälistyminen – Miten laajentaa liiketoiminta maailmalle?

Kun tavoitteenasi on maailmanvalloitus on hyvä tietää mitä se vaatii. Blogissamme avaamme hieman yritysten kansainvälistymisen maailmaa. Tutustu kansainvälistymisen vaiheisiin, edellytyksiin, haasteisiin ja mahdollisuuksiin ja ota selvää, miten rahoittaa menestyksekäs kansainvälistymisprojekti.
6.3.2024