BusinessCredit tarjosi avun asiakkaan kohtaamaan sesonkivaihteluun sekä varaston kiertoon

Yrittäjyys vaatii rohkeutta, innovatiivisuutta ja ennen kaikkea luotettavia kumppaneita. Asiakkaamme RS Store Finlandin toimialana on kotimaassa suunniteltujen design-tuotteiden myynti niin verkossa kuin kivijalkamyymälässäkin. Liiketoiminnan konsepti on varsin uniikki, mikä edellyttää omien tuotantoerien valmistuttamista. Yritys päätyi sesonkivaihteluiden tasaamisessa suomalaiseen kumppaniin – BusinessCreditiin. RS Store Finlandin pitkän linjan naisyrittäjälle rahoitusyhtiön valinnassa suomalaisuus oli avainasia.

Kuten monen yrityksen, ei myöskään RS Store Finlandin matka ole ollut pelkkää menestystä ilman haasteita. Alkuvaiheessa yrityksen oli tehtävä merkittäviä investointeja tuotevarastoonsa ja ostoissa oli sitouduttava suuriin eriin jopa vuodeksi eteenpäin. Tämä johti haasteisiin, kuten suureen varastoon ja hitaaseen varaston kierron nopeuteen. Lisäksi koronapandemia pakotti yrityksen sulkemaan kivijalkamyymälänsä puoleksi vuodeksi, mikä lisäsi paineita verkkokaupan suorituskyvylle.

Ratkaisuna näihin haasteisiin RS Store Finland kääntyi BusinessCreditin puoleen. BusinessCreditin tarjoama yrityslaina mahdollisti rahoituksen sesonkivaihteluihin ja auttoi varaston hallinnassa. Kevät- ja kesäsesonkien sekä erityisesti joulusesongin rahoitus tarjosi tarvittavan tuen, jotta liiketoiminta voisi jatkaa kasvuaan myös haastavimpina aikoina.

 

Miksi BusinessCredit?

RS Store Finlandin valinta kohdistui BusinessCreditiin useastakin syystä. Suomalaisena rahoitusyhtiönä BusinessCredit ymmärtää paikallisen markkinan haasteet ja tarjoaa ratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä suomalaisen yrittäjän tarpeisiin. Yrittäjä kertoo lisäksi kokeneensa BusinessCreditin asiakaspalvelun joustavaksi ja ystävälliseksi, mikä teki yhteistyön aloittamisesta helppoa ja miellyttävää.

Nopeus on kuitenkin se avainsana, jota yrityksen perustaja painottaa yhteistyössä BusinessCreditin kanssa. ”Arvostan BusinessCreditin nopeaa ja joustavaa toimintatapaa”, yrittäjä kertoo. Hänelle oli tärkeää, että rahoituspäätös saatiin nopeasti, mikä mahdollisti joustavat reagoinnit liiketoiminnan tarpeisiin. Nopeuden ja joustavuuden lisäksi myös se, että lainasummaa on mahdollista tarvittaessa korottaa, on ollut kriittinen tekijä yrittäjän valitessa BusinessCreditin rahoituskumppanikseen. Hänen mielikuvansa BusinessCreditistä on ollut yhteistyön aikana luotettava ja laadukas.

”Arvostan BusinessCreditin nopeaa ja joustavaa toimintatapaa.”

BusinessCreditin yrityslainan avulla RS Store Finland on onnistunut ratkaisemaan varaston rahoittamisen haasteet, mahdollistaen nopeamman varaston kierron ja pienemmät varastosaldot. Tämän ansiosta RS Store Finland on kyennyt keskittymään olennaiseen – ainutlaatuisten, laadukkaiden tuotteiden myyntiin.

27.5.2024

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu!

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous
Onko yrittäjällä lomaa koskaan?

Yrittäjän loma

Yksi yrittäjyyden ennakkoluuloista on, että yrittäjä on täysin sidottu liiketoimintaan, eikä lomaa pidetä. Huolellisella suunnittelulla ja pienellä joustamisella myös yrittäjä voi järjestää lomaa. Katso mitä on hyvä huomioida lomasuunnittelussa.
23.7.2024

Kestävien asiakassuhteiden rakentaminen

Kestävät asiakassuhteet ovat kriittisen tärkeitä yrityksen menestykselle. Luottamuksen rakentaminen, asiakasymmärrys ja korkealaatuinen palvelu ovat avainasemassa asiakassuhteiden vahvistamisessa. Käymme blogissamme läpi sitä, kuinka arvostuksen osoittaminen asiakkaille, jatkuva kehitys ja ongelmien ratkaisu ovat keskeisiä tekijöitä pitkäaikaisten suhteiden ylläpitämisessä.
9.7.2024